Fagnettstedet for SMB-sektoren

astat mockup kvitteringer

Astat og SMB Norge har inngått partneravtale

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Astat er en forholdsvis nyoppstartet bedrift i Norge. Bedriften tilbyr blant annet en tilpasset utgiftskonto for småbedrifter. Nå har de inngått partneravtale med SMB Norge.

Sjekk ut hva Astat kan tilby din bedrift her.

Les mer på Astat sin partnerprofil

Skreddersydd for småbedrifter

Caroline Hunter, COO og Head of Legal i Astat, er svært fornøyd med partneravtalen med SMB Norge.

– Astat er en relativt ny bedrift i Norge, som fokuserer på å tilby en enkel og oversiktlig utgiftskonto til små bedrifter. Siden vi både opererer i SMB-segmentet og er en SMB selv, var det å inngå et samarbeid med SMB Norge et helt naturlig steg i prosessen med å etablere oss i Norge, sier Hunter.

Hunter legger også til at SMB Norge sitt nettverk vil være av stor verdi for Astat som nyoppstartet bedrift.

– For Astat betyr denne partneravtalen at vi får tilgang til systemer og nettverk som gir oss svar på ting man lurer på når man starter en bedrift. Det vil sørge for at alle i Astat kan fokusere på det vi gjør best, sier Hunter.

Godt tilbud for SMB-medlemmer

Jørund H. Rytman, administrerende direktør i SMB Norge, er også glad for at partneravtalen er inngått.

– Vi har inngått denne avtalen med Astat fordi det vil være nyttig for mange av våre medlemmer. Tjenesten de tilbyr er skreddersydd for småbedrifter, sier Rytman.

SMB Norge jobber stadig med å utvide partnerprogrammet.

– Partnerprogrammet vårt er et viktig tilbud til våre medlemmer. Derfor er det viktig for oss å inngå flere partneravtaler hele tiden. Det er rett og slett en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Rytman.