Vil du være med på næringsdelegasjon til Israel

Bli med SMB Norge på innovasjonsfestival i Tel Aviv, Israel 16 – 19 september 2019.  

I anledning den årlige DLD Innovation Festival i Tel Aviv, planlegges det en norsk næringslivsdelegasjon til Israel. Dette i samarbeid med Norsk-Israelsk Handelskammer, Den norske ambassade i Israel, Oslo International House, Gründerforeningen og oss i SMB Norge.

Det vil da arrangert et opplegg for norske innovative SMBer og tilsvarende miljøer i Tel Aviv under DLD Innovation Festival 16.-19.sept. 2019.

Langt fremme

Du visste kanskje ikke at Israel og Tel Aviv lå langt fremme på innovasjon, startups og teknologiutvikling. Bare de siste årene har Israel blitt internasjonalt anerkjent for dette. Tel Aviv har blitt blant de ledende regionene i verden på å få startup-økosystemet til å bli en skikkelig verdiskapingsmotor.

I denne artikkelen fra OECD oppsummeres mye: http://oecdobserver.org/news/fullstory.php/aid/3546/Start-up_nation:_An_innovation_story.html

DLD Tel Aviv Innovation Festival er en god anledning til å utforske miljøene og støvsuge Tel Aviv for idéer, kontakter og fremtidige samarbeidspartnere.

Vi ser for oss at Innovasjonsfestivalen er rammen, og noe vi deltar på, men at vi også lager våre egne events med de norske selskapene som er der. Her vil gründere møte investorer – og noe vi kan hjelpe til med.

Les mer om DLD Innovation Festival 2019 her: https://www.dldtelaviv.com/2019/index.php

Du kan også se denne videoen fra 2018: https://www.youtube.com/watch?v=Nn-iiQPB5C8&list=PLl5_C-26lCmy0WxP-fVGcTDkUc96tqnTQ&index=1

5000 kroner dekket

Hvis dette høres fristende ut – og du kanskje driver et gründerfirma som har likviditetsutfordringer?
Fortvil ikke – send en søknad til oss om hvorfor dette er noe for deg.
Du kan da få dekket opp til 5.000 kr av reisekostnadene (fly og hotell).

Det er naturlig nok begrenset antall plasser, så vær rask og send en søknad til Jørund Rytman
[email protected] merk e-posten «DLD Tel Aviv 2019».

For spørsmål om turen ta kontakt med Jørund Rytman, leder for politikk og samfunnskontakt i SMB Norge eller styreleder i Norsk-Israelsk Handelskammer, Willy Ekre [email protected]