SMB-sjefen: – Aldri vært viktigere å samles under samme tak!

Fredag formiddag inntar SMB Norge Harstad for å gjennomføre kongress og sette SMB-sektoren og fremtidens næringspolitikk i fokus.

Mye har endret seg siden de tillitsvalgte i SMB Norge sjekket ut fra hotellet i Drammen og dro hver til sitt etter kongressen i 2019. Ikke minst har den globale pandemien satt et tydelig preg på norsk næringsliv generelt, og SMB-sektoren spesielt. Noen måneder forsinket er det imidlertid endelig klart for Kongress 2021!

Levende organisasjon

– Vi gleder oss enormt til å hilse tillitsvalgte og delegater fra hele landet velkommen til Kongress, konstaterer Kristin Hofstad, som er konstituert administrerende direktør i SMB Norge.

Hun mener det aldri har vært viktigere å samle organisasjonen under samme tak.

– Etter en lang og ekstremt krevende tid med strenge restriksjoner og digitale møter blir det godt for oss alle å kunne samles og se hverandre i levende live igjen og virkelig føle at man er en del av en vital og levende organisasjon igjen, understreker hun.

Les også: Gi oss en plass rundt bordet!

Politisk fundament

Fredag ankommer administrasjonen, forbundsstyret og delegater fra hele landet Harstad. I løpet av helgen vil det gjennomføres valg av nytt forbundsstyre, og i tillegg vil det næringspolitiske programmet for perioden 2021-2023 vedtas.

Jørund Rytman som leder avdelingen for politikk og samfunnskontakt i SMB Norge er spent på hva delegatene vil komme frem til, men er likevel trygg på at organisasjonen vil få et solid politisk fundament å jobbe ut fra de neste to årene.

Klikk her for å lese SMB Norges næringspolitiske program for perioden 2019-2021 

– Jeg vet at det har blitt gjort et svært grundig stykke arbeid i forkant, så jeg føler meg helt trygg på at kongressen vil gi oss et meget godt utgangspunkt for 2-års perioden vi nå har foran oss. Med så mange engasjerte tillitsvalgte og SMB-venner samlet på ett sted så er jeg sikker på at dette blir en riktig flott helg, konstaterer Rytman.

Kongressen vil foregå på Thon Hotel i Harstad førstkommende helg og er åpen for alle.