SMB Norge og Ulobby inngår partneravtale

Synes du det er slitsomt å ha oversikt over hva politikerne holder på med? Ulobby er
Nordens ledende plattform for å følge med.

Les mer om Ulobby: ulobby.eu

Ulobby sin partnerprofil

Ulobby er en plattform som hjelper din bedrift å holde oversikt og følge med på hva som rører seg i det politiske landskapet. Ulobbys plattform hjelper bedrifter med å overvåke politiske dagsordener og stakeholders – både nasjonalt og internasjonalt – og med å identifisere påvirkningsmuligheter. Gjennom datadrevne analyser og kunstig intelligens, samler plattformen inn relevante data og presenterer dem for din bedrift.

Politikk har blitt mer forretningskritisk

Sosun S. Breitenbach, Public Affairs Director i Ulobby, er glad for partneravtalen Ulobby har inngått med SMB Norge.

Sosun S. Breitenbach, Public Affairs Director i Ulobby

– Covid-19 har vært en øyeåpner for mange. Vi har fått sett hvilke voldsomme konsekvenser politiske beslutninger kan ha for både store og små bedrifter. Den politiske usikkerheten som pandemien har skjerpet bedriftslederes oppmerksomhet omkring det politiske arbeidet, og derfor etterspør mange et verktøy som vårt, sier Breitenbach.

Nå får SMB Norges medlemmer gjennom partneravtalen med Ulobby, tilgang til Nordens ledende plattform for å holde oversikt over politiske relasjoner og å ivareta politiske interesser.

– Samarbeidet med SMB Norge er en naturlig forlengelse av vår skandinaviske ekspansjon. Vi har på alle markeder opplevet at arbeidet med Public Affairs har blitt mer forretningskritisk i kjølvannet av pandemien. Dette gelder også for små og mellomstore bedrifter, som på den harde måten har fått erfare at konsekvensene av politiske beslutninger – eller mangel på sådanne – kan være enorme, sier Breitenbach.

Godt tilbud for SMB-medlemmer

Jørund H. Rytman, administrerende direktør i SMB Norge, mener bruk av Ulobby vil hjelpe bedrifter som driver innenfor næringer som i stor grad er prisgitt politiske beslutninger.

Jørund Rytman, SMB Norge

– Det er tidvis vanskelig å holde oversikt over hva som skjer i politikken. Med Ulobby blir det vesentlig enklere, sier Rytman.

SMB Norge jobber stadig med å utvide partnerprogrammet.

– Partnerprogrammet vårt et viktig tilbud til våre medlemmer. Vi jobber hver dag med å inngå flere partneravtaler. Det er rett og slett en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Rytman.