SMB Norge lanserer egen bærekraftssatsning og egen hovedsamarbeidspartner

SMB-Norge lanserer en egen bærekraftssatsing for å legge til rette for at alle våre medlemsbedrifter med forholdsvis enkle grep kan starte sitt eget bærekraftsarbeid – eller øke ambisjonsnivået sitt ytterligere.  
Foto: Shutterstock
Bilde: SMB-Norge lanserer en egen bærekraftssatsing for å legge til rette for at alle våre medlemsbedrifter med forholdsvis enkle grep kan starte sitt eget bærekraftsarbeid – eller øke ambisjonsnivået sitt ytterligere. Foto: Shutterstock

Vi opplever at mange bedrifter sier at bærekraft er viktig, noe de har på radaren, noe de skal ta tak i – når de får tid. Samtidig er mange usikre på hvor de skal begynne, redd for at det skal ta alt for mye tid i en hektisk hverdag eller sliter med å motivere resten av organisasjonen.

I 2024 er det kommet en rekke nye krav og regler som gjør at mange ikke kan utsette dette lenger uten å tape på det økonomisk. SMB Norge lanserer derfor en egen bærekraftssatsing for å legge til rette for at alle våre medlemsbedrifter med forholdsvis enkle grep kan starte sitt eget bærekraftsarbeid – eller øke ambisjonsnivået sitt ytterligere.

Ved å ta grep nå, kan de små og mellomstore bedriftene posisjonere seg for suksess i en stadig mer bærekraftig fremtid og vi i SMB Norge vil bidra aktivt til dette. Vi er stolte av å kunne annonsere Tinkr som vår hovedsamarbeidspartner på bærekraft.

Sammen jobber vi for å hjelpe bedrifter med å ta de første skrittene mot en mer bærekraftig fremtid. Les mer om Tinkr her og hvordan de kan hjelpe dere i gang med arbeidet –  Sjekk også Tinkr sin partnerside for mer info hva de tilbyr.

Som en del av bærekraftssatsnigen vil vi i SMB Norge invitere til gratis webinarer på relevant tematikk sammen med Tinkr.

6. mai 09:00 – 10:00

Nye krav til bærekraft – hva gjør jeg?

 

 

2024 er året da det for alvor kommer bærekraftskrav fra alle kanter, også til startups og små og mellomstore bedrifter. Har du børsnoterte selskap eller offentlig sektor som kunder eller trenger finansiering fra banker, investorer eller offentlig støtte – da vil du møte nye bærekraftskrav i 2024. “Hvordan påvirker det deg, og enda viktigere – hva gjør du med det når du har begrenset med tid og ressurser?” Meld deg på her!

 

15. mai 09:00 – 10:00

Miljøfyrtårn – noe for meg?

 

 

Mange bedrifter ønsker å få bedre kontroll på sitt bærekraftsarbeid for å redusere sitt fotavtrykk og for å tilfredsstille krav fra både kunder og finansinstitusjoner.

Miljøfyrtårnsertifisering er en av flere veier å gå for å strukturere og dokumentere arbeidet sitt på både miljø og arbeidsmiljø. I dette webinaret går vi gjennom hva en Miljøfyrtårnsertifisering innebærer, hvor mye som kreves (både av penger og tid) og hva fordelene er.

Vi vil også presentere alternative miljøledelsessystem, samt og andre alternativer å dokumentere ditt bærekraftsarbeid på. Dette vil gi deltakerne et robust grunnlag for å vurdere om Miljøfyrtårn er riktig for deres virksomhet. Meld deg på her!

Ved å ta grep nå, kan små og mellomstore bedrifter posisjonere seg for suksess i en stadig mer bærekraftig fremtid.

Håper vi ses på webinar!