SMB Norge lanserer app for medlemmer

SMB Norge kunngjorde i dag lanseringen av en ny app som vil gjøre det enklere for medlemmene å få oversikt over alle medlemsfordelene i SMB Norge.

Appen “SMB NORGE FORDEL” vil gi deg enkel tilgang til alle SMB Norges medlemsfordeler og informasjon om de ulike fordelene. I tillegg vil du finne oppdaterte nyheter fra SMB Norge og invitasjon til ulike kurs og seminarer.

– Vi er stolte av å kunne lansere SMB Norge-appen, som gir våre medlemmer en brukervennlig og effektiv plattform for å gjøre det enklere å kunne benytte seg av alle medlemsfordelene vi har i SMB Norge, sier administerende direktør i SMB Norge, Jørund H. Rytman.

SMB Norge-appen er utviklet av WAYS og deres team av utviklere har på kort tid klargjort og testet appen til SMB Norge.

SMB Norge-appen vil være tilgjengelig på både iOS og Android, og vil gi medlemmene tilgang til over 50 ulike medlemsfordeler som stadig vekk vokser. Les hvordan du laster ned appen her.

– Vi er overbevist om at SMB Norge-appen vil være en viktig ressurs for medlemmene våre når det gjelder å enkelt lete frem relevante fordeler for seg og sin bedrift, legger Rytman entusiastisk til.

Som medlem av SMB Norge vil du ha tilgang til en rekke ressurser og fordeler, inkludert SMB Norge-appen, eksklusive arrangementer og nettverksmuligheter. Les mer om hvordan du kan bli medlem.