SMB Norge inngår partneravtale med netthandel-leverandør Alpha Solutions

Salg av varer og tjenester på nett var helt avgjørende for mange små bedrifter gjennom coronakrisen. Nå har SMB Norge inngått partnerskap med Alpha Solutions for å sikre medlemmer gunstige betingelser på utvikling av netthandelsløsninger og rådgivning knyttet til dette.

Avtalen er en del av SMB Norges partnerprogram som ble etablert med et mål om å gjøre det lettere og morsommere å drive liten bedrift i Norge.

Ryggraden

– Vi ønsket å få på plass en aktør som tilbyr gode og komplette løsninger for medlemmene våre, sier Are Jerstad som er salg- og markedssjef i SMB Norge og ansvarlig for partnerprogrammet.

– Det var viktig å finne en aktør som kunne levere like mye verdi til bedrifter som bare ønsker å «prøve seg litt» på netthandel, som for bedrifter som vil gjøre netthandel til en sentral del av forretningsmodellen, legger han til.

Alpha Solutions har lang fartstid i bransjen (siden 2004) og leverer alt fra design og rådgivning til løsningsutvikling og support på tvers av en rekke ulike løsningsplattformer i ulike prisklasser.

Les mer om SMB Norges partnerprogram her:  

Daglig leder i Alpha Solutions, Bjørn Mølster, gleder seg til å hjelpe SMB Norges medlemmer med å lykkes med salg på nett.

Bjørn Mølster, Alpha Solutions

– Små og mellomstore bedrifter er ryggraden i norsk næringsliv, og vi er veldig stolte over samarbeidet vi nå har inngått med SMB Norge. Vårt mål er å bidra til deres visjon om å skape en enklere hverdag for små og mellomstore virksomheter i norge, sier Mølster.

Vekst etter corona

Netthandel har hatt en nærmest eksplosiv vekst de siste 10 årene, men har om mulig blitt enda mer aktuelt denne våren på grunn av coronapandemien. Mølster lover at SMB Norges medlemmer som ønsker å starte med netthandel vil bli tatt godt vare på av Alpha Solutions.

– De som tar kontakt vil få gode råd og løsninger tilpasset sine ambisjoner, budsjetter og behov.

En viktig del av vårt kundeløfte er å levere høy kvalitet til en fornuftig pris – og til alle SMB Norges medlemmer tilbyr vi nå inntil 2 timer gratis rådgivning via videokonferanse eller teams, enten det gjelder spørsmål om å starte med netthandel for første gang, eller utfordringer man har med en allerede eksisterende løsning.  Hvis du er nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg – ikke nøl med å ta kontakt,  avslutter Mølster.

Er du medlem i SMB Norge? Ta kontakt for en gratis konsultasjon