SMB-konferansen er i gang!

Karl-Anders Grønland, Styreleder i SMB Norge
Bilde: Karl-Anders Grønland, Styreleder i SMB Norge

– Vi må lære av feilene som ble gjort under pandemien!

Over 2 år har gått siden pandemien kom til norge og samfunnet ble stengt ned for å begrense smittespredningen. Hvordan kan vi restarte næringslivet etter den største krisen siden krigen?

Her kan du lese mer om dagens SMB-konferanse

– For to år siden hadde jeg aldri trodd at hele samfunnet skulle stenge ned og at folk ikke skulle få lov til å gå på jobb. For mange av oss ville det vært en helt absurd forestilling, konstaterer SMB Norges styreleder Karl Anders Grønland i sin innledning av SMB-konferansen på Bristol fredag.

Konferansen vil bli lagt ut i sin helhet neste uke på dinbedrift.no

– Men så skjedde det, og vi vet alle hvordan det har preget hele samfunnet generelt, og deler av næringslivet spesielt. SMB-sektoren har på mange måter vært frontlinjen i kampen mot Covid-19, og dessverre har mange blitt hardt skadet i den kampen, legger han til.

Hva kan vi lære?

Selv om man enda ikke har full oversikt over konsekvensene av de omfattende smittereduserende tiltakene, så kan er det viktig å starte evalueringsprosessen, konstaterer styrelederen.

– Det er svært viktig at vi nå setter oss ned og finner ut av hva som fungerte og ikke minst hva som ikke fungerte i håndteringen av denne krisen. Denne konferansen er en god start, for vi må være bedre forberedt neste gang, understreker Grønland.

Les hvordan SMB Norge har hjulpet SMB-sektoren under pandemien!