Har bedriften din orden på nyhetsbrev og personopplysninger?

Frister det med en norsk leverandør av nyhetsbrev som gjør jobben enkel, hjelper deg når du står fast og i tillegg har stålkontroll på personvern og GDPR? Da kan Make AS være av interesse.

Make er et norsk firma som har spesialisert seg på nyhetsbrev og SMS-markedsføring spisset mot det norske markedet. De tilbyr et brukervennlig produkt, rask og effektiv kundeservice og behandler og lagrer alle personopplysninger i Norge. Det siste er en stor fordel for din bedrift, men det skal vi komme tilbake til om litt.

 

Tar SMB-segmentet på alvor

For først litt om SMB-segmentet og dets behov.

SMB Norge jobber for at alle små og mellomstore bedrifter i Norge får utnyttet potensialet sitt best mulig. Dette kan blant annet skje gjennom nye leverandører som kan skreddersy tilbud og samtidig gi individuell støtte til hver enkelt bedrift.

Og her kommer Make, et firma SMB Norge har samarbeidet med i lang tid, inn i bildet.

— Vi ønsker å koble bedrifter og leverandører sammen gjennom vårt partnerprogram. Make er en fantastisk norsk plattform, og det var ikke vanskelig for oss å velge dem som partner. De er fremoverlente, har gode rutiner på personvern og kan hjelpe SMB-eiere på en helt annen måte enn utenlandske aktører kan, sier Jerstad.

 

En brukervennlig løsning til lavere kostnader

Som medlem hos SMB Norge får bedriften din tilgang til Make og deres markedstilpassede tjenester til gunstig rabattert medlemspris. I tillegg får dere gratis hjelp og støtte, også under en eventuell prøveperiode, når dere trenger det.

Innbakt i Makes tjenester ligger et unikt fokus på personvern og lagring av personopplysninger. Nye lovverk stiller strenge krav til hvilke personopplysninger bedrifter kan hente inn og hvordan disse opplysningene skal behandles og lagres. Her kan det være lett å trå feil, og det kan få konsekvenser.

Få 30% rabatt på Make via SMB Norge
 

 

Hjelper bedriften med å håndtere personopplysninger korrekt

Hva er egentlig personopplysninger? Hvor og hvordan lagres de? Hvem kan ha innsyn i dem, behandles de trygt og i henhold til loven, hvor ligger egentlig backup-ene — og har bedriften din kontroll? Spørsmålene kan være mange, det samme kan fallgruvene.

Mange av de store tilbyderne av nyhetsbrev er USA-baserte. Det betyr at de følger en stadig mer inngripende amerikansk lovgivning. Amerikanske myndigheter har rett og slett for stor tilgang til personopplysningene, og dette er ikke greit, sier det europeiske lovverket.

Europeiske virksomheter som skal overføre personopplysninger til USA, hvilket vil være tilfellet hvis man benytter amerikansk tilbyder av nyhetsbrev, må derfor innføre beskyttelsestiltak for ikke å bryte loven. Men disse tiltakene er ikke klart definerte, og det råder derfor stor usikkerhet.

— Som norsk selskap med norske eiere forholder vi oss til norske lover og regler for personvern. Det gjør det både enklere og sikrere for våre kunder. Vi hverken overvåker personopplysningene dine eller deler disse med tredjepartstjenester. Personopplysninger du lagrer i Make er 100 prosent dine, og du har full rett til å eksportere eller slette dine personopplysninger etter ønske, presiserer Stian Fongaard, daglig leder i Make.

Fordi Make lagrer alle personopplysningene i Norge unngår de potensielle problemer knyttet til personopplysninger. Men det er ikke kun dette som gir bedriften din solide fortrinn ved å velge Make.

Få 30% rabatt på Make via SMB Norge
Make lagrer alle personopplysninger i Norge

Enkel support, færre e-poster i søppelfilteret og lavere klimabelastning

Make tilbyr norsk support gratis og hjelper kundene med det de trenger når de trenger det. De gjør det enkelt å få hjelp. I tillegg til et intuitivt grensesnitt og fokus på brukervennlighet, sendes alle e-postene fra norske servere og IP-adresser. Det er en stor fordel for å unngå at nyhetsbrevene stoppes av mottakers spamfilter og dermed aldri blir lest. De lokale serverne øker også hastigheten og gir en bedre brukeropplevelse, og grønn strøm og energieffektive løsninger gir et lavere karbonavtrykk — noe som er godt nytt for miljøet og vel verdt å tenke på i dagens situasjon.

Få 30% rabatt på Make via SMB Norge