NyAnalyse: Lansering av Ringvirkninger 2023

NyAnalyse har levert Ringvirkninger til DNB siden 2017.

AS Norge lever av kloke hoder, varme hender og rik tilgang på naturressurser. Men vi trenger også folk som satser på jobbskaping i SMB’er og næringslivet ellers.

Sjeføkonom Terje Strøm i NyAnalyse er stolt over arbeidet de gjør for DNB. Faksimile: NRK.

Gjennom de siste 6 årene har NyAnalyse levert tall & beregninger til DNB ringvirkninger og det viser hvor mye bedrifter bidrar i samfunnet vårt. Nye og gamle ordførere etter valget må ikke glemme at industrien, varehandelen og tjenesteleverandører regionalt tilfører verdier og betaler for velferd.

– Jeg er svært stolt over arbeidet våre ansatte gjør for en stor kunde som DNB, og for alle de bedriftene som skaper jobber i hele landet, sier sjeføkonom Terje Strøm i NyAnalyse.

– Bruk tallene og vær stolt av bidraget ansatte og eiere står for. Bare ta kontakt om dere trenger utvikling over 3 eller 5 år med velferdsbidrag, eller å samle datterselskaper i en gruppe.

Mange næringsforeninger har også stor nytte av slike regionale oversikter, som vi kan utarbeide.

Dersom du er interessert i DNB Ringvirkninger eller har spørsmål, ta kontakt med seniorøkonom og fagsjef Rajee Sivam på [email protected] eller sjeføkonom Terje Strøm på [email protected].