Norengros er din lokale totalleverandør

Norengros tilbyr alle de beste og mest bærekraftige forbruksvarene du trenger i din bedrift, på en rask og ukomplisert måte – over hele Norge. Som SMB partner i Bedriftsforbundet, gir vi deg som er medlem gode fordeler når du handler hos oss.

– Vi ser at mange arbeidsoppgaver ofte må fordeles på få ansatte. Mange bedrifter har dermed begrenset med tid til å lete seg frem til de beste løsningene når de gjør innkjøp. Det gjør at de kanskje ikke får tak i de produktene som passer best for dem, sier avtaleansvarlig i Norengros, Marius Kristoffersen Lier.

Med smarte og oversiktlige innkjøpsordninger på nett og tett oppfølging lokalt, gjør Norengros det enklere for deg å raskt finne frem til de produktene som kan bidra til å gjøre bedriften din enda mer effektiv og bærekraftig.

 

Færre leveringer – lavere utgifter

– Det er nok noen som bruker Norengros til innkjøp innen enkelte produktgrupper, men som kanskje ikke vet at vi er en totalleverandør som kan tilby alle typer produkter. Kjøper du samlet, kan du selvfølgelig spare mye på leveranser – og ikke minst er det mer miljøvennlig, sier Kristoffersen Lier.

Hver gang du gjør innkjøp, betaler du nemlig som regel også for transport og lagerhold hos de ulike grossistene. Med én samlet bestilling hos en totalleverandør, kan du med andre ord redusere både utgifter og tidsbruk.

 

Lokal ekspertise over hele Norge

– Målet vårt er å alltid tilby de beste løsningene for kundene våre, og derfor er det viktig for Norengros å være til stede lokalt for å kunne hjelpe kundene der de er, sier Kristoffersen Lier.

Norengros har 13 lokale grossister med over 40 butikker over hele Norge. Det gjør at Norengros også har muligheten til å ta befaringsrunder hos bedriften din, for å se med egne øyne hvilke løsninger som vil kunne gi dere en bedre og mer effektiv hverdag.

 

Alltid de beste og mest miljøvennlige produktene tilgjengelig

Innkjøperne til Norengros er spesialister innenfor hvert sitt fagfelt og følger nøye med på utviklingen innenfor de ulike produktgruppene. Denne fagkunnskapen kombinert med god bransjekunnskap og nær oppfølging, gjør at du som kunde hos Norengros alltid vil ha tilgang til den seneste teknologien og de nyeste og mest bærekraftige produktene som passer for akkurat din bedrift.

– Det er garantert flere som kjøper av oss som er medlem hos Bedriftsforbundet, men som ennå ikke benytter seg av fordelene og rabattene det gir hos oss. Det vil vi selvfølgelig at de skal! sier Kristoffersen Lier.

Ta kontakt med din lokale Norengros-grossist for å finne ut av hvor mye du kan spare på innkjøpene dine.

*Husk å opplyse om at du er medlem av Bedriftsforbundet når du oppretter kundeforhold hos Norengros. Kundeforholdet må knyttes opp mot avtalenummer 10019 Bedriftsforbundet for at du skal få tilgang på de rabatterte prisene.