Nå! Gratis påmelding til livestream: Arendalsuka 16-20. august

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nå! Gratis påmelding til livestream: Arendalsuka 16-20. august

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

16-20 august arrangeres Arendalsuka for 10. gang. SMB Norge er til stede med en rekke spennende debatter og arrangement som du ikke vil gå glipp av.

 

Meld deg på livestreaming her: 

SMB Norge satser i år stort på Arendalsuka som er Norges største politiske møteplass med over 1000 arrangementer! Vi er en organisasjon i sterk vekst og med økt politisk gjennomslagskraft. Da er det viktig at vi er synlig der det skjer.

Egen bakgård

Vi har i år leid en egen bakgård for hele uken der vi skal ha en scene, telt og storskjerm! Her blir det mange politiske debatter, seminarer og sosiale arrangementer, med mat – og drikkeservering (levert fra Steenhuset). Debattene vil også bli også vist digitalt – så hvis du er forhindret til å komme til Arendal kan du følge med via din mobil, nettbrett eller PC.

Vi har også eget lokale i 3.etasje på Steenhuset der det er muligheter for å ha møter uforstyrret eller kanskje egne lukkende arrangementer med intimkonsert?

SMB Norge skal alene eller sammen med andre ha over 10 debatter – og seminarer på vår scene. Hvis du ønsker at ditt firma, stiftelse, organisasjon eller forening også skal ta del i Arendalsuka så er det ikke for sent.

Storskjerm

Det er veldig mange måter å bruke Arendalsuka til å sette dagsorden, påvirke beslutningstakere eller kanskje bare for å lære og se. Ta gjerne kontakt med oss i avdeling for politikk og samfunnskontakt for få hjelp og rådgivning av oss om hvordan få noe ut av Arendalsuka.

 

Meld deg på livestreaming her: 

En av mulighetene vi ønsker å tilby alle i SMB Norge-familien er synlighet via storskjerm. Inne i vårt telt i bakgården skal vi ha en storskjerm på 10 kvadratmeter som vil være forbeholdt samarbeidspartnere, medlemmer, støttespillere og produksjon.

Hvis du tror dette kan være noe for deg ber jeg deg ta kontakt med Jørund Rytman i SMB Norge på epost: [email protected].

Det vil bi sendt ut mer informasjon om dette senere, men hvis du vil sikre deg plass og mulighet ta kontakt.

Følg med på DinBedrift.no for mer informasjon fremover

Bli SMB medlem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.