JULETILBUD – 25 prosent rabatt til de 25 første som melder seg inn!

Julen er over oss og Bedriftsforbundets Morten Berge har latt seg rive fullstendig med. Med nisseluen på snei tilbyr han nå utrolige 25 prosent rabatt til de 25 første bedriftene som melder seg inn før nyttår.

Klikk her for å melde deg inn og benytt rabattkoden “Jul2018″! 

Når selveste nissefar drar frem dette fantastiske tilbudet så er det åpenbart at norske småbedrifter har vært meget snille i år. Nissefar – også kjent som administrasjonssjef Morten Berge – tilbyr nemlig 25 prosent rabatt til de 25 første som melder seg inn i Bedriftsforbundet.

Bedriftsnisse Morten Berge

Medlemspakke

– Våre medlemmer har fortalt oss hvordan vi kan gjøre deres hverdag lettere. Derfor har vi satt sammen en unik medlemspakke som inneholder alt fra gratis juridisk bistand og meget gunstige forsikringsordninger til gunstige rabattavtaler på varer og tjenester man faktisk har bruk for, konstaterer Berge.

– Mitt juleønske er at enda flere bedrifter skal få dra nytte av dette, forteller Berge som vet hva han snakker om etter å ha vært bedriftseier selv i over 30 år.

Mange kamper

På vegne av våre nærmere 5000 medlemsbedrifter har Bedriftsforbundet det siste året gått til kamp mot blant annet tvangsmulkt, korttidsfravær og unødvendig dobbelrapportering. Noen seire har allerede blitt innkassert og mange kamper skal kjempes også i 2019.

En ting er imidlertid helt sikkert, og det er at Bedriftsforbundet er den eneste arbeidsgiverorganisasjonen som kun ivaretar de små og mellomstore bedriftenes interesser. Det betyr at vi er 100 prosent dedikert til å gjøre hverdagen lettere for deg og din bedrift.

Klikk her for å melde deg inn og benytt rabattkoden “Jul2018″!