GRATIS WEBINAR: Slik øker du salget med Facebook-markedsføring!

Ledende eksperter på markedsføring trekker frem Facebook som den digitale salgskanalen som gir mest valuta for pengene. Mange bedrifter har allerede tatt den i bruk, men henger du etter så er det absolutt ikke for sent!

SMB NORGE TILBYR GRATIS WEBINAR OM FACEBOOK-MARKEDSFØRING!

22. SEPTEMBER KL 20:00 

Inessa Shaeva er en dyktig digital markedsfører med solid erfaring fra både norske, svenske og amerikanske selskaper. Hun har studert hos noen av de skarpeste tech-hodene og gründerne i både Europa og USA. Siden mai har hun vært ansatt som digital markedssjef i SMB Norge.

Les også: Slik etterlever du GDPR-kravene

– I dette webinaret vil jeg først og fremst fokusere på mulighetene som ligger i annonsering på Facebook. Denne kanalen er som skapt for mindre bedrifter med små markedsføringsbudsjetter, sier Shaeva.

Intuitivt

Shaeva har erfart at mange bedrifter vegrer seg for å ta i bruk annonseplattformen fordi de opplever det som komplisert og at de ofte ender opp med å benytte et forholdsvis dyrt byrå for å få det til. Det mener hun er unødvendig.

Les også: Fakta om små og mellomstore bedrifter

– Facebook har nå gjort det så enkelt og intuitivt å gjøre dette selv at man med litt innsats kan få det til helt selv. Jeg er ganske sikker på at de som får med seg dette webinaret vil oppleve det samme, konstaterer hun.

– Målet er at alle som deltar skal kunne bruke dette i sin virksomhet helt selv, legger hun til.

Webinaret tar utgangspunkt i en eGuide som Shaeva har satt sammen. Den kan du for øvrig laste ned helt gratis her:   eGuide

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ WEBINARET!

 

PS: I oktober vil det også bli arrangert en 3-timers workshop med Inessa i SMB Norges lokaler i Oslo. Er dette noe for deg? Klikk her for mer informasjon og påmelding!  

Bli medlem i SMB Norge