Firmakort tilpasset små og mellomstore bedrifter

Firmakort og digitale rutiner er nøkkelen til effektiv utleggshåndtering for alle små og mellomstore bedrifter

Gjør det så lett som mulig for de ansatte å skrive reiseregninger ved å bruke både verktøy som er enkle å håndtere og følge. Bedriften sparer mye tid ved å ha et firmakort, smarttelefoner, en mobilapp og tydelige rutiner.

Når de ansatte betaler med sitt Eurocard firmakort ser de kjøpet umiddelbart i Eurocard Pro-appen. Papirkvitteringene skannes enkelt med mobilkameraet, slik at de kan matches med transaksjonene i appen. Også PDF-kvitteringer kan importeres og matches med transaksjonene.

Undersøkelser viser at du sparer 70% på å digitalisere utlegghåndteringen

Økt kontroll og sikkerhet

Andre faktorer som indikerer at virksomheter bør velge kredittkort med bedriftsansvar, er at de samtidig kan benytte anledningen til å ytterligere forbedre kontrollen og sikkerheten.

Avansert programvare gjør det eksempelvis mulig å ha oversikt over alle selskapets kort, endre vilkår og sperre dem om nødvendig. Mobiler med de riktige appene kan gjøre livet enklere for alle ansatte.

Husk at du med ditt medlemskap i SMB Norge får 75 % rabatt på årsprisen. Bli medlem og bruk partnersiden for å få rabatt på firmakort

Les mer på våre nettsider eller kontakte oss på telefon 21 01 53 20

Kredittkort hos Eurocard