Fagnettstedet for SMB-sektoren

Eurocard_LinkedIn_NO_1200x627_SME_1_Office

Firmakort tilpasset små og mellomstore bedrifter

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Firmakort og digitale rutiner er nøkkelen til effektiv utleggshåndtering for alle små og mellomstore bedrifter

Gjør det så lett som mulig for de ansatte å skrive reiseregninger ved å bruke både verktøy som er enkle å håndtere og følge. Bedriften sparer mye tid ved å ha et firmakort, smarttelefoner, en mobilapp og tydelige rutiner.

Når de ansatte betaler med sitt Eurocard firmakort ser de kjøpet umiddelbart i Eurocard Pro-appen. Papirkvitteringene skannes enkelt med mobilkameraet, slik at de kan matches med transaksjonene i appen. Også PDF-kvitteringer kan importeres og matches med transaksjonene.

Undersøkelser viser at du sparer 70% på å digitalisere utlegghåndteringen

Økt kontroll og sikkerhet

Andre faktorer som indikerer at virksomheter bør velge kredittkort med bedriftsansvar, er at de samtidig kan benytte anledningen til å ytterligere forbedre kontrollen og sikkerheten.

Avansert programvare gjør det eksempelvis mulig å ha oversikt over alle selskapets kort, endre vilkår og sperre dem om nødvendig. Mobiler med de riktige appene kan gjøre livet enklere for alle ansatte.

Husk at du med ditt medlemskap i SMB Norge får 75 % rabatt på årsprisen. Bli medlem og bruk partnersiden for å få rabatt på firmakort

Les mer på våre nettsider eller kontakte oss på telefon 21 01 53 20

Kredittkort hos Eurocard