Enklere hverdag med AIFlow fra Salire

Salire forenkler hverdagen for små og mellomstore bedrifter. Derfor inngår de samarbeid med SMB Norge.

Les mer om AIFlow fra Salire: www.aiflow.site

Salire sin partnerprofil

Systemer tilpasset små og mellomstore bedrifter

Morten Eidsvik, partner i Salire, er optimistisk med tanke på digitaliseringen i mange små og mellomstore bedrifter etter å ha inngått en partneravtale med SMB Norge.

Morten Eidsvik, Salire
Morten Eidsvik, Salire

– Vi ønsker at bedriftene skal ha et system som passer deres arbeidsprosesser slik at de slipper å sitte i et system som er for stort, eller som de bruker for lite av. Gjennom et samarbeid med SMB Norge får vi en arena hvor vi kan spre budskapet om at det finnes et CRM-system som er tilpasset de små og mellomstore bedriftene, sier Eidsvik.

SMB Norges medlemmer får nå mulighet til å forenkle sin egen hverdag med spesialtilbudet fra Salire.

– For SMB Norge sine medlemsbedrifter tilbyr vi gratis etablering og support av AIFlow slik at medlemmene kan få en etablert løsning som forenkler deres hverdag uten at oppstartskostnader skal være et hinder, sier Eidsvik.

Han legger til at han håper medlemsbedriftene kan gi dem verdifulle tilbakemeldinger underveis på hva de ønsker i morgendagens løsning for små og mellomstore bedrifter.

Godt tilbud for SMB-medlemmer

Jørund H. Rytman, administrerende direktør i SMB Norge, er opptatt av å skape en enklere hverdag for små og mellomstore bedrifter. Derfor mener han at partneravtalen med Salire er en god nyhet.

Jørund Rytman, SMB Norge

– Å få systemer som er skreddersydd til nettopp sin bedrift, er gull verdt for våre medlemmer. Salires løsninger kan hjelpe små og mellomstore bedrifter til å oppnå økt vekst, sier Rytman.

SMB Norge jobber stadig med å utvide partnerprogrammet.

– Partnerprogrammet vårt et viktig tilbud til våre medlemmer. Vi jobber hver dag med å inngå flere partneravtaler. Det er rett og slett en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Rytman.