Bli med SMB Norge til Kina i oktober!

I anledning The Norway-Asia Business Summit 2019, som denne gang skal arrangeres i Shanghai i Kina, vil SMB Norge lage et tilpasset opplegg for sine medlemmer.

Dette vil med stor sannsynlighet bli en stor næringslivsdelegasjon fra Norge med flere hundre norske bedrifter i tillegg til næringsministeren, stortingsrepresentanter og muligens den norske kronprinsen.

Unik mulighet

Dette er en unik mulighet til å få lære mer om alle mulighetene for å drive business med selskaper fra Asia. Ettersom årets konferanse vil foregå i Kina, vil fokus naturligvis bli mye Kina og under temaet Ocean. Som kjent pågår det nå forhandlinger mellom Norge og Kina om en frihandelsavtale. Kanskje den er ferdigforhandlet innen denne konferansen?

NÅR: Konferansen vil være i Shanghai 31.oktober til 2. november

Hvis det er interesse for det blant våre medlemmer vil vi i tillegg lage et eget program for dere i hovedstaden Beijing. I første omgang ønsker vi å høre om du som bedriftsleder i din bedrift er interessert i å være med på denne næringslivsdelegasjonen til Kina. Send i så fall e-post til Jørund Rytman på [email protected]

Les mer om foreløpig program her: https://norway-asia.com/2019-programme-structure/