Bli med på Desemberkonferansen

SMB Norge inviterer igjen til årets «Desemberkonferanse» på Hotel Bristol hvor deltagerne både vil få faglig påfyll og en hyggelig julemiddag!

I år satser vi på foredrag som gir påfyll av viktige kompetanse knyttet til gründer- og styrekompetanse, i tillegg til det å selge inn sin forretningside (såkalt «pitching»). Mange selskaper trenger dyktig og kompetente styremedlemmer, og vi har gode foredragsholdere knyttet til dette temaet.

Til lunsj får vi servert Bristols berømte tradisjonell julebuffet med ribbe m/tilbehør, pinnekjøtt med tilbehør samt fisk med tilbehør – så selvsagt kaldmat buffet med alt som hører til og dessert bord.

Vi avslutter konferansen med en tradisjonsrik julemiddag, hvor man kan senke skuldrene og nyte et godt måltid. «Desemberkonferansen» er en utmerket møteplass for å utvide sitt nettverk og knytte til seg nye kontakter. Velkommen!

Påmelding her.

Kl. 10.00 Velkommen til konferansen

Jørund H. Rytman, adm. direktør SMB Norge

  Del 1. Gründer- og styrekompetanse
Kl. 10.05 Hvordan lykkes som styremedlem

Karl-Anders Grønland, styreleder SMB Norge og advokat/partner i Advokatfirmaet SGB AS

Karl-Anders Grønland jobber hovedsakelig med selskapsrettslige problemstillinger, og var i sin tid sekretær for Aksjelovutvalget som ga sin innstilling til ny aksjelov i NOU 1996:3. Grønland står bak flere juridiske bøker og publikasjoner i juridiske og økonomiske tidsskrifter. Han er også styreleder i både små, mellomstore og store selskaper.

 

Kl. 10.35 Økonomi for styremedlemmer

Fredrik Aars-Rynning, daglig leder og autorisert regnskapsfører, Skatt & Regnskap AS

Fredrik Aars-Rynning er daglig leder i Skatt & Regnskap AS. Skatt & Regnskap AS er et kompetansehus innen regnskap, lønn og HR med ekstra styrke innenfor system, konvertering, rapportering og rådgivning. Bedriften er en gasellebedrift, og formell SMB-partner til SMB Norge og medlemsfordel.

Kl. 11.05 Pause
Kl. 11.20 Making Pan-European Public Funding more accessible for Norwegian SMEs

Niloufar Gharavi, grunnlegger og designsjef

Niloufar Gharavi er en anerkjent global gründer og systemdesigner, kjent for sitt visjonære konsept, “Design-Driven Entrepreneurship” (DDE), som hun har implementert i en rekke startups og bedrifter, samtidig som hun har gitt ekspertveiledning til andre.

Kl. 11.40 Intro to design-driven innovation

Nazanin Moaiedi, daglig leder Desinova Studios

Nazanin Moaiedi er administrerende direktør i Desinova Studios, med bakgrunn som seriegründer og investor i teknologi- og IT-sektoren. Hun har hatt stillinger som investor, forretningsfører og utvikler, med spesialisering i små og mellomstore bedrifter (SMB).

 

Kl. 12.00 Kunsten å påvirke – Kommunikasjon i styrearbeidet

Morten Brandt, foredragsholder i kommunikasjon og motivasjon

Morten Brandt er en av Norges mest kjente og etterspurte foredragsholdere innen salg, salgstrening og motivasjon. Han formidler sitt budskap med en helt spesiell energi og sjarm. Morten Brandt har jobbet i Euro Business School siden 1988. EBS har senere endret navn og heter i dag Excellerate.

Kl. 13.00 Lunsj
Kl. 14.00 Den perfekte pitchen – Hvordan best selge inn din forretningside?

Steinar Hoel Korsmo, gründer og forfatter

Steinar Hoel Korsmo er en norsk gründer. Han er president og CEO i Seed Forum Global. Korsmo har bred erfaring fra såkalt «pitching», hvordan man som gründer best kan få frem sitt budskap til potensielle investorer. Han er forfatter av «Pitchboken» som ble utgitt i 2023.

Kl. 14.45 Pause
Kl. 15.00 Den perfekte pitchen…fortsetter
Kl. 15.45 Pause
Kl. 16.00 Mangfold i innovasjon – foredrag om likestilling og styrearbeid

Donna Kastrati, gründer, foredragsholder og investor

Donna Kastrati er en seriegründer og står bak vellykkede selskaper som Hun Etablerer og Bold Agency. Hun har startet og investert i mange startups, men er også partner i AW Magazine og hennes arbeid hjelper kvinner med å etablere egne selskaper i Norge.

Kl. 16.30 Presentasjon av medlemsfordeler i SMB Norge
Kl. 17.00 Pause
  Del 2. Innovasjon, kreativitet og julebord
Kl. 17.15 Kreativitet – vår glemte superkraft?

Lars Espen Aukrust

Lars Espen Aukrust har bakgrunn som vitenskapsrådgiver ved Den Kongelige Norske Ambassade i Washington DC, som direktør for Innovasjonsavdelingen i Norges Forskningsråd, rektor og president ved Høgskolen i Akershus, president og grunnlegger av Fjordland AS (ferdigmat), president i Matforsk (The Norwegian) Food Research Institute), Senior Research Director i Nycomed AS (farmasøytiske produkter), og visepresident for New Ventures R&D i Seragen Inc., Boston.

Kl. 17.35 Innovasjonsgrep for å vinne i 2024

Tor W. Andreassen

Dr. Tor Wallin Andreassen har vært ved Norges Handelshøyskole (NHH) siden 2013 etter å ha hatt nøkkelroller ved Handelshøyskolen BI. Ved NHH fungerer han som professor i innovasjon og har tidligere ledet Senter for tjenesteinnovasjon (CSI) og grunnla forskningssenteret Digital Innovations for Sustainable Growth (DIG) ved NHH.

Kl. 18.15 Mingling/pause
Kl. 19.00 Aperitiff
Kl. 19.30 Politisk debatt i Store Festsal
Kl. 20.00 Julebord i Store Festsal
  Etter middagen sørger DJ Bjørn Morgan for god julebord-stemning!

 

Egenandel

Konferansen inkl lunsj og julemiddag: 2000 medlemmer, 3500 ikke-medlemmer

Konferansen med kun lunsj, ikke middag: 1000 medlemmer, 2000 ikke-medlemmer

Kun julemiddag: 1000 medlemmer, 1500 ikke-medlemmer