Bedriftsforbundet inngår avtale med Farmaceutene

Bedriftsforbundet og Norges Farmaceutiske Forening har undertegnet en avtale som åpner for at mange norske apotek nå kan bli medlemmer i Bedriftsforbundet.

Ytterligere vekst

Bedriftsforbundet er den eneste arbeidsgiverorganisasjonen som kun jobber for å bedre vilkårene til landets små og mellomstore virksomheter. Det siste året har forbundet vokst til rundt 5000 medlemsbedrifter og nå ligger alt til rette for at organisasjonen skal vokse ytterligere, konstaterer administrerende direktør Olaf Thommessen.

– Dette er gledelige nyheter, særlig for alle de mindre og frittstående apotekene som ikke har samme muskler som de store kjedene. Vi gleder oss enormt til å gjøre en innsats for denne sektoren, som tradisjonelt har bestått av mindre enkeltstående butikker, sier Thommessen.

Frittstående

Generalsekretær Greta Torbergsen i Farmaceutene er også meget fornøyd med avtalen som nå er signert. Hun mener Bedriftsforbundet er i en unik posisjon til å særlig ivareta de frittstående apotekenes behov.

– Vi ønsker å være en relevant organisasjon for alle apoteker, også de som ikke er i kjeder. De er en viktig del av medlemsmassen vår og har helt andre utfordringer. For disse medlemmene tror vi at Bedriftsforbundet, med sin dedikasjon til mindre bedrifter, er den beste samarbeidspartneren, sier Torbergsen.

– Frittstående apoteker drives jo som en hvilken som helst annen liten bedrift, og vi er trygge på at Bedriftsforbundets tilbud om gratis juridisk bistand, gunstige forsikringer og de mange rabattavtalene vil bli tatt godt imot, legger Torbergsen til.

Vil du vite mer om Bedriftsforbundets mange medlemsfordeler? Da bør du klikke her: