Få tilgang på billige forsikringsordninger

LEV BEKYMRINGSLØST! Beskytt alt du verdsetter med våre gunstige pensjons- og forsikringsordninger.
Bilde: LEV BEKYMRINGSLØST! Beskytt alt du verdsetter med våre gunstige pensjons- og forsikringsordninger.

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Bedriftforbundet har utviklet en egen bedriftsforsikring for medlemsbedriftene. Forsikringen er tilpasset kontor, service, handels og håndverksvirksomheter.

 
Den omfatter maskiner, inventar, løsøre og varer. Forsikringen inkluderer også en rekke tilleggsdekninger som andre selskaper priser separat.
Vi kan analysere de avtalene du har i dag, og utrede videre anbefalte løsninger ut i fra firmaets virksomhet.
Flere av medlemmene som har forsikring hos oss, påpeker hvor mye enklere forsikringsarbeidet for bedriften er blitt etter at BF Forsikring hjelper til med administrasjonen. Dette kan du også bli med på uten noen kostnader, men som oftest med en besparelse i forhold til hva du betaler i dag.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1532422386768{background-color: #f1f1f1 !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”47″ img_size=”35×35″ alignment=”center” css=”.vc_custom_1534084865185{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text]

La oss analysere de avtalene du har i dag, og utrede videre anbefalte løsninger ut i fra din virksomhet. Gjennomgangen er helt uforpliktende og uten kostnad for deg.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Bedriftsforbundet Forsikring

Bedriftsforbundet har utviklet et komplett tilbud av medlemsforsikringer for person-, pensjons- og skadeforsikring. Nesten 50 prosent av våre medlemsbedrifter benytter ett eller flere av tilbudene og oppnår vesentlige besparelser.
Bedriftsforbundet representerer ca 4 000 små og mellomstore bedrifter. Medlemsmassen gir oss stor forhandlingstyngde, og dermed gode priser og vilkår på medlemsforsikringene.
Kjøper du Bedriftsforbundets medlemsforsikringer får du rimelige og gode løsninger, og bidrar samtidig til å styrke vår forhandlingsposisjon ytterligere.
Alle medlemsbedrifter, også selvstendige næringsdrivende, kan benytte seg av og oppnå samme gunstige betingelser på våre medlemstilbud.
Vi legger stor vekt på å kvalitetssikre de forsikringsselskapene vi benytter. Foruten pris og vilkår, vektlegger vi selskapenes soliditet og service på skadeoppgjør.
 

Pensjon – en viktig investering i fremtiden

Hvis du driver for deg selv, bør du også ha pensjonsforsikring. Hvis ikke, taper du når pensjonsalderen kommer. Har du ansatte krever lov om obligatorisk tjenestepensjon at bedriftene må betale minst to prosent av brutto lønn i tjenestepensjon for de ansatte. Da er det greit å vite at pengene blir forvaltet godt.
Vi har pensjonsforsikring gjennom KLP, en stødig og seriøs samarbeidspartner med lang fartstid på pensjons- forsikringer.
Dessuten har du selvsagt muligheter til å kjøpe andre personforsikringer som livsforsikring, ulykkesforsikring og helseforsikring med flere gjennom BF Forsikring.
Styreansvarsforsikring bør også sterkt vurderes i 2016 siden stadig flere av våre medlemmer har virksomhet som kan gjøre ledelse og styremedlemmer risikoutsatte for uforutsette søksmål.
I tillegg til de forsikringene som er nevnt, har vi en rekke andre forsikringstyper.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1532422386768{background-color: #f1f1f1 !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1535012415879{margin-bottom: 15px !important;}”]

Les mer Bedriftsforbundets forsikringssider

Her finner du oversikt over alle våre forsikringstyper.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”48″ img_size=”35×35″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://medlemsforsikringer.bafo.no/bf/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Ta kontakt med våre rådgivere og sjekk hva du kan spare!
Marius Thorsen, Senior Forsikringsrådgiver, Telefon: 23 11 35 73
Frode Johansen, Senior Forsikringsrådgiver, Telefon: 23 11 35 64
Vegard Kleven, Senior Forsikringsrådgiver, Telefon: 23 11 33 28
Bent Øvergaard, Senior Forsikringsrådgiver, Telefon: 23 11 33 24[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]