Fagnettstedet for SMB-sektoren

Foto: DNB

– Bedrer to viktige problemer for bedriftene

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Røyken har lagt seg etter at Finansminister Siv Jensen la frem Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2019 fra Stortingets talerstol mandag. Nå får hun ros av DNB-direktør for å adressere viktige problemer for norske bedrifter.
Les også: Savner tydelig satsing på «hverdagsnæringslivet»
Selv om mange i forkant hadde håpet på en mer langsiktig og tydelig satsing på «hverdagsnæringslivet», så var det flere punkter i budsjettet som ble positivt mottatt blant småbedriftseiere.

Viktige drivere

Forslag om å redusere selskapsskatten, øke bunnfradraget for formueskatten og forbedre betingelsene for selvstendig næringsdrivendes pensjonssparing får nå skryt fra Benedicte Schilbred Fasmer, som er konserndirektør for bedriftskunder i DNB.
– Våre bedriftskunder forteller oss at det er formueskatten og enklere regelverk som er de to viktigste driverne for å stimulere til mer verdiskaping i næringslivet. Det er derfor positivt at de to viktigste problemene i hverdagen bedres for bedriftene, sier Schilbred Fasmer til bankens egen nettside.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1532422386768{background-color: #f1f1f1 !important;}»][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=»139″ img_size=»35×35″ alignment=»center» css=».vc_custom_1532594973567{margin-bottom: 0px !important;}»][vc_column_text]

– Positivt at de to viktigste problemene i hverdagen bedres for bedriftene

Benedicte Schilbred Fasmer, DNB

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Økt investering

Hun mener dessuten at tiltakene vil bidra til å styrke norske bedrifter i konkurranse med våre naboland.
– Dette betyr veldig mye for bedriftene. Ikke bare kan bedriftene investere mer innen eksisterende forretningsområder, men det kan også stimulere til satsing på nye områder, sier Schilbred Fasmer.
– Våre naboland har over flere år redusert selskapsskatten, og dette er derfor en viktig konkurransefaktor og rammebetingelse for norske bedrifter, legger hun til.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]