Fire tegn på at bedriften trenger digitale verktøy

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Det sies at man ikke skal reparere noe som ikke er ødelagt, men hva om man ikke vet om noe er ødelagt?  Her er 4 tegn på at det er på tide med enkle digitale verktøy som kan gjøre arbeidsdagen mer effektiv for hele bedriften.

Det sies at man ikke skal reparere noe som ikke er ødelagt, men hva om man ikke vet om noe er ødelagt? Her er 4 tegn på at det er på tide med enkle digitale verktøy som kan gjøre arbeidsdagen mer effektiv for hele bedriften.

1. Det går ofte noen uker før utført arbeid blir fakturert

Jobben er ferdig, og dere er allerede i full sving med andre oppdrag. På kontoret venter bunker med timelister som skal sorteres, føres inn på pc, og faktureres.
En tidkrevende oppgave som ofte blir utsatt til fordel for andre viktige aktiviteter, og som bare blir større og større for hver dag som går.
Dette er både dårlig for bedriften med tanke på ustabil likviditet, men kunder forventer og budsjetterer for å motta faktura umiddelbart, og de blir lite imponert når faktura først kommer etter en måned eller to.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1532422386768{background-color: #f1f1f1 !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”47″ img_size=”35×35″ alignment=”center” css=”.vc_custom_1534164951395{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text]

Får flyt i fakturering

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

2. Ansatte leverer timelister på slutten av uka – hvis de husker det

Fakturerbare timer er ferskvare, og burde lagres kontinuerlig med en gang man er ferdig for å forhindre svinn.
Hvis man venter med å føre timelister til slutten av dagen, eller hver fredag før man tar helg, vil det i snitt forsvinne 10 fakturerbare minutter for hver time. Med en timepris på 1000,- betyr det at bedriften kan tape ca. 750 kroner hver dag pr ansatt.
Prøv denne Penger spart-kalkulatoren for å se hvor mye din bedrift taper daglig, ukentlig, og årlig som følge av dårlige rutiner. Timeregistrering på mobil gjør det lettere for ansatte å registrere utført arbeid med en gang, hvor enn de er, uten å måtte komme tilbake til kontoret.
 

3. Du mangler nøyaktig oversikt på oppdrag

Ulempene med manuelle timelister på papir er mange, men manglende oversikt på løpende prosjekter er en av de største.
Usikkerhet og sene overraskelser vil føre til en dårlig opplevelse for kundene, som i verste fall kan føre til at de velger andre bedrifter ved neste oppdrag.
Digital prosjektstyring gjør det lett å sjekke status på alle prosjekter hver dag, og se hvor dere ligger an i forhold til budsjett og tidsfrister.[/vc_column_text][vc_column_text]

4. Du bruker mye tid på å behandle timelister

Når du bruker en halv arbeidsdag, eller kanskje en hel, på å samle, sortere og summere timelister for fakturering eller lønnskjøring, så sier det seg selv at det ikke er optimalt.
Timelister som har blitt registrert digitalt via mobil eller pc er allerede ferdigbehandlet og summert med ansatt-, kunde-, og prosjektnavn, klare for eksport.
Når kontorarbeidet er unnagjort på minutter, og ikke timer, så er det verdifull du heller kan bruke på å styrke bedriften.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Ingenting å vente med

Digitale verktøy er definitivt kommet for å bli, og du vil gjøre bedriften en stor tjeneste ved å ta det i bruk så tidlig som mulig.
Er du medlem av Bedriftsforbundet får du både 35% rabatt, 3 måneders fornøyd garanti på det norske systemet 24onoff.
Et brukervennlig system perfekt for små og mellomstore bedrifter. Trykk her for å lese mer, og for å starte en 14 dagers gratis og uforpliktende prøveperiode.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]