WAYS – arkitektene bak din digitale suksess

Ways logo

WAYS er et digitaliseringbyrå som spesialiserer seg innen design, utvikling og konstruksjonen av skreddersydde digitale løsninger som gir kunden konkrete resultater for bedriften sin. De har et spesielt fokus på mobilapplikasjons- og webutvikling.

WAYS er et digitaliseringsbyrå som har drevet med digital utvikling siden 2015. De er eksperter innen app- og webutvikling. og har en solid erfaring med å veilede siden kunder gjennom hele kundereisen. De ser nå frem til å bistå SMB Norge sine medlemmer med akkurat dette.

– Vår tilnærming sikrer at du som kunde alltid blir grundig ivaretatt gjennom hele prosessen. Enten du trenger en mobilapplikasjon som tar virksomheten din til nye høyder eller en nettplattform som gir deg et konkurransefortrinn, er WAYS det ideelle partnervalget for å bringe dine digitale ambisjoner til virkelighet, sier daglig leder i WAYS Knut Michael Haugland.

Bistår med alt innen digitalisering

WAYS mener sier selv at de kan bistå bedrifter med alt innen digitalisering. Enten det er små eller større ambisiøse prosjekter. WAYS har erfaring med å bistå både SMB og veldig store bedrifter, de har tidligere blant jobbet med Norgesgruppen, Oslo kommune og Gjensidige.

Vi mener at vi kan bistå SMB medlemmene med alt innenfor digitalisering. Alt som gjøres på nett og sånn som enten det er en nettbutikk eller nettside mobilapplikasjon. Dette er tjenester som vi kan bistå med, sier Haugland.

Kjenner til SMB-markedet

Digitaliseringsbyrået sier at de har god fortelse for små og mellomstore bedrifter da de selv er en SMB. De mener at dette gir dem et konkurransefortinn og en annen forsteålse over hva små og mellomstore bedrifter har behov for, om det så er et ferdig planlagt konsept eller om det er en idee kunden trenger rådgiving på.

– Vi har en strømlinjeformet prosses, spesielt mot småbedifter, så vi tror at vi klarer å tilby en mye bedre totalløsning enn større selskaper kan. Vi er en SMB selv så vi vil alltid gå I en dialog med en potensiel kunde før vi kommer med en prisantyding på det de trenger, så kunden er sikker på at de får det de etterlyser til en gunstig pris som er realistik, sier Haugland.

Nøkkelfakta om WAYS

  • Oppstartet I 2015
  • 8 ansatte
  • Digitaliserings byrå
  • Eksperter på mobillapplikasjons- og webutvikling

WAYS sitt tilbud til SMB Norges medlemmer

WAYS skreddersyr nettsidepakker for SMB Norge sine medlemmer der selskapet leverer alt fra visuell utforming,programmering og drift /vedlikehold til en særdeles gunstig pris.

I tillegg til nettsidepakker tilbyr WAYS 30% rabatt på alle konsulenttimer og et år gratis server / VPS via WAYSCloud og 30% rabatt på hosting etter dette til alle SMB Norges medlemmer.

For å ta del i tilbudet tar du kontakt med WAYS på:

E-post: [email protected]

Telefon: 22 22 23