Fagnettstedet for SMB-sektoren

Bedriftsforbundet

Vil du ha lave pensjonskostnader og god avkastning?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Vår avtale med KLP gir deg og dine ansatte mer i pensjon.  KLP har lave kostnader, noe som gir mer tilbake. Siden 2010 har Bedriftsforbundet hatt en avtale med KLP om tjenestepensjon til gunstige vilkår.

 
Publisert 05. April 2016
 
Våre erfaringer er at lave kostnader samt raske og enkle prosesser er viktige kriterier ved valg av pensjonsleverandør for Bedriftsforbundets medlemmer. Det vi nå registrerer, er at stadig flere bedrifter kontakter oss for å øke innskuddssatsene utover minstekravet.
Det er nå mulig å spare inntil 7 prosent av lønn opp til 12 G fra første krone, i tillegg kan det maksimalt spares inntil 18,1 prosent av lønn mellom 7,1 og 12 G. (1 G = Folketrygdens grunnbeløp kr. 90 068)
Vi gjør oppmerksom på at denne endringen ikke gjelder for selvstendig næringsdrivende. For selvstendig næringsdrivende gjelder egne satser. Det kan spares maksimum 4 prosent av personinntekten mellom 1 G og 12 G
 

Ny uførepensjon

Uføretrygden fra folketrygden er et viktig velferdsgode, men for mange vil likevel uføretrygden fra folketrygden innebære en inntektsreduksjon dersom man skulle bli syk og få innvilget uføretrygd.
Som arbeidsgiver kan du sørge for større trygghet gjennom å tilby dine ansatte en uførepensjon i tillegg til sparing til alderspensjon. Uførepensjon fra innskuddspensjonsordningen vil bli et supplement til uføretrygden fra folketrygden.
 

Flytt pensjonskapitalbevisene til KLP og få høyere pensjon

KLP har lavest kostnad på pensjonskapitalbevis og tilbyr pensjonssparing til langt under halv pris. Dette gjør vi for at du skal sitte igjen med mer av sparepengene dine selv.
Har du vært ansatt hos en arbeidsgiver og hatt en innskuddspensjonsordning, så har du opparbeidet deg en rettighet som kalles pensjonskapitalbevis.
 

Sjekk din egen pensjon

Du kan enkelt sjekke om du har et pensjonskapitalbevis ved å logg deg inn på norskpensjon.no. Her vil du se om du har et pensjonskapitalbevis og eventuelt andre pensjonsrettigheter du har opparbeidet deg.
 

KLP gir mer igjen for pengene

I KLP får du mer igjen for pengene dine. KLP har markedets laveste forvaltningskostnad og ingen gebyrer. For å si det enkelt: KLP tar minst for at du skal få mest igjen.
 

Flytting av pensjonsordninger

Det er enkelt å flytte en innskuddsbasert pensjonsavtale til KLP. I første omgang undertegner bedriften en fullmakt slik at vi kan innhente opplysninger fra dagens leverandør for beregning av et sammenlignbart tilbud. Dersom bedriften aksepterer tilbudet signeres en oppsigelse – og KLP håndterer resten.
 
Ta kontakt
Ta gjerne kontakt med oss – og vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer best for din bedrift.
E-post: [email protected]
Telefon: 23 35 70 20
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]