Fagnettstedet for SMB-sektoren

rentokil-portugal-2013-technician-with-surveyor-outdoors-5

Trygghet satt i velfungerende system

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Rentokil Initial Logo

Det er trygghet som er i fokus for begge avdelingene av Rentokil, som SMB Norge nå har inngått avtale med. Og nettopp tryggheten ved å vite at hygieneløsningene på kontor og bedrift fungerer optimalt vil glede mange. For dem som har stiftet bekjentskap med skadedyr av ymse slag, vil den siden av avtalen utvilsomt være svært viktig.

For Rentokil er en samarbeidspartner man kan knytte til seg i trygg forvissning om at bedriftens hygieneløsninger vil fungere sømløst og kontinuerlig. Uten at du selv trenger å gjøre noe som helst, annet enn å inngå avtalen. Det samme gjelder for skadedyrbekjempelsen: Enten det er insekter eller gnagere som er problemet, vil Rentokils velprøvde system sørge for at vanskelighetene dine forsvinner. Avtalen som nå er inngått, betyr 15% rabatt for alle SMB-bedriftene.

Hygieneløsningen

Er det ikke veldig dyrt å inngå en avtale med dere, Camilla Ditlefsen?

– Nei, det kan man virkelig ikke si. Den som går inn i en avtale med oss, vil spare mye tid, og ikke så rent lite bekymringer. Tid fordi det er tidkrevende å planlegge og gjennomføre velfungerende hygienetiltak ved bedriften, selv når det dreier seg om få ansatte. Og også fordi man av erfaring ser at ting blir glemt, ekstraturer hit og dit må organiseres, og så videre.

Hva med eventuelle allergier hos de ansatte?

– For det første er alle våre produkter dermatologisk testet, og bare det er en sikkerhet for kundene våre. I tillegg vet vi at våre produkter fungerer godt sammen, og derfor vil bidra til en hyggelig atmosfære på jobben. Toalettene har alle de fasilitetene man forventer – men heller ikke mer. Vi har sett en del eksempler på det vi kan kalle overdrivelser under pandemien. Hos oss har konsulentene solid erfaring med å skape de løsningene kundene trenger, og samtidig sørge for at forbruket ikke blir større enn nødvendig. Vi har mange eksempler på at forbruket av både tørkepapir og annet har gått ned, fordi vi får satt ting i system, i dispensere og så videre. En annen sak er at det finnes flere forskjellige ønskede hygienenivåer, som våre konsulenter kartlegger grundig allerede ved første besøk. Alt blir etterfylt og holdt i orden av våre folk, så du trenger ikke å tenke på det. Totalt sparer bedriften mye tid, som heller kan brukes til kjernevirksomheten, slår hun fast. Allerede ved 4-5 ansatte kan man med fordel inngå det som kalles en fullservice avtale, og hos mindre bedrifter kan man få produktene tilsendt med avtalte intervaller.

Skadedyrene

Men hva kan man gjøre med skadedyrene, Kristine Hansen Stovner i Rentokil Initial?

– Også her er det velprøvde og innarbeidede systemer som er svaret når insektplagen er utrivelig, eller gnagerne plagsomme. Et av insektene som har gjort seg kraftig gjeldene de senere årene, er skjeggkre. Disse er ikke farlige, men folk synes de er ekle. Og så er det jo møll, melbiller, kakerlakker, diverse maurtyper og så videre. Vi har fagfolk som raskt identifiserer hva det er snakk om, og som da umiddelbart setter i verk tiltak. Helårsavtalene holder garantert utøyet unna, og igjen er resultatet at du får mindre problematiske dager på jobben.

Hva med gnagerne?

– De er det jo også mange som har hatt problemer med, og som av den grunn kontakter oss. Gnagerne er ofte enklere å ha med å gjøre, fordi de er så synlige. Vi har gode systemer som ordner problemet ganske effektivt. Men når det gjelder insektene, kan det være viktig å bruke litt tid og innsats på å analysere hva det faktisk er snakk om, fordi mange av dem kan være vanskelige å oppdage, og da også å artsbestemme såklart. Og det er nødvendig for å vite hvordan man skal bekjempe dem. Det er derfor våre eksperter har solid opplæring i hvordan man identifiserer insektene og får på plass de tiltakene som gjør at du kan ha en problemfri hverdag.

Konsulenter

Dere snakker begge om konsulenter. Hvorfor er de så viktige?

– Det er fordi våre folk er trent opp både på de funksjonene som skal ivaretas, og de produktene vi bruker for å løse de forskjellige oppgavene. Dermed sikrer vi at hver enkelt kunde opplever den tryggheten de søker når de tar kontakt med oss. Så det er mennesker, produkter og gode og velprøvde systemer som SMB-medlemmene nå har fått gode avtaler med, understreker de to.

Les gjerne litt mer på Rentokil sin partnerprofil