Sticos – lekende lett å jobbe med komplisert regelverk

 

 

Sticos brenner for å skape løsninger som gjør det lekende lett å etterleve komplisert regelverk på arbeidsplassen. De tilbyr programvare, digitale kurs og faglig rådgivning til kundene sine.

Sticos ble etablert i Trondheim 1983 med en revolusjonerende idé om å skullegjøre regnskap så enkelt at hvem som helst kunne gjøre det. 40 år senere har Sticos, som startet som en liten familiebedrift, blitt landets ledende leverandør av digitale verktøy og tjenester som forenkler komplisert regelverk for norske bedrifter.

– Norge har et omfattende lov- og regelverk som norske virksomheter må innrette seg etter. Vårt mål er å gjøre det så enkelt og effektivt som mulig å etterleve disse kravene. Sticos utvikler brukervennlige digitale verktøy og kurs innen regnskap, lønn, personal og ledelse, med mål om å forenkle arbeidshverdagen for de som jobber med økonomisk styring og personalledelse, sier Vibeke Reimers, Commercial Director i Sticos.

Sticos Oppslag

Da Sticos ble etablert i 1983 ble den første versjonen av verktøyet Sticos Oppslag skapt, den gang i papirformat. Nå 40 år senere er Sticos Oppslag et komplett faglig oppslagsverk for alle som jobber med regnskap, revisjon, lønn, skatt, moms, arbeidsrett, forretningsjus og selskapsrett. Som kunde med Sticos Oppslag kan du spørre fagsupport og få gratis hjelp av Sticos fageksperter.

– Her finner du alt samlet på ett sted, alle relevante lover, regler og faglitteratur. Sticos Oppslag er alltid oppdatert på gjeldende regelverk og inneholder verktøy som kvalitetssikrer og effektiviserer hverdagen for en SMB’er, sier Reimers.

Hun legger også til at Sticos har fageksperter innen regnskap, lønn, skatt, mva., arbeidsrett, HMS, selskapsrett, næringsjus og personvern som bistår deg som kunde helt uten ekstra kostnad.

Omfattende kurskatalog

I tillegg til Sticos Oppslag tilbyr også Sticos en omfattende kurskatalog som tilbyr digitale kurs innen blant annet regnskap, skatt, lønn, MVA, HMS, arbeids- og selskapsrett og digitale verktøy. De selv at de jobber tydelig ut mot kundene sine, og tar imot tilbakemeldinger for å vurdere og forbedre sine eksisterende kurskatalog og tilpasse den etter hva brukerne ønsker.

– Vi har en bred kursportefølje med kurs innen økonomi og personal, og veldig mange av kursene er svært relevante for små og mellomstore bedrifter. Det kan være daglig leder som gjør alle økonomi – og personaloppgaver selv, eller fordeler ansvaret med andre ansatte eller har outsourcet noen av oppgavene, men trenger kurs i det man håndterer selv. Og da er vi til stede med vår omfattende kursportefølje for å kunne bistå, sier Reimers.

Nøkkelfakta om Sticos

  • Etablert i Trondheim 1983.
  • Rundt 130 ansatte.
  • Ble en del av Visma i 2021.
  • Over 70 000 brukere.
  • Utvikler brukervennlige digitale verktøy og kurs innen regnskap, lønn, personal og ledelse

Sticos sitt tilbud til SMB Norges medlemmer

Som en start tilbyr Sticos  SMB Norges medlemmer rabatt på Sticos Oppslag og Sticos Kurs. Dette er produkter som har stor nytteverdi for daglig ledere og deres ansatte.

Medlemsfordel Sticos Oppslag:

  • Ingen etableringsgebyr

Medlemsfordel Sticos Kurs

  • Medlemsrabatt 20% på alle nettkurs og livekurs.
  • Medlemsrabatt 20% på kurspakker.
  • Gunstige priser på kursabonnement.

 

For å ta del i tilbudet kan du kontakte Sticos på:

E-post: [email protected]

Telefon: 73 56 00 00