Satser vi nok på Norges viktigste verdiskapere?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Hvorfor skal vi satse på småbedrifter og gründere? Og hvordan kan vi bedre tilrettelegge for lokalt næringsliv?
Publisert 29.11.2016
Fredag 2. desember kl 11.00 snakker administrerende direktør i Bedriftsforbundet, Olaf Thommessen om lokal næringspolitikk og hvordan vi bedre kan legge til rette for Norges største verdiskapere, som er små og mellomstore bedrifter. Foredraget holdes på Quality Hotel Strand på Gjøvik. Når Norge nå er i en omstillingsprosess er det viktigere enn noen gang å satse på de som igjen skaper nye arbeidsplasser i samfunnet.
— Norsk næringsliv er mer enn bare Statoil og Telenor. Sammenlagt er det småbedriftene som er de største verdiskaperne. Hele 3 av 4 bedrifter i Norge har under 10 ansatte.
Bedriftsforbundet har et tydelig samfunnsoppdrag. Vi skal synliggjøre hvor viktig de små og mellomstore bedriftene er for vår felles velferd, sier Thommessen.
Kommunene konkurrerer om bedrifter og arbeidsplasser
Thommessen tar også opp viktigheten av satsning på lokalt næringsliv og at lokalpolitikerne prioriterer å legge til rette for bedriftene.
— Fylker i nærheten av hovedsteden konkurrerer i den viktige kampen om arbeidsplasser og etableringer av nye bedrifter. Her gjelder det å ikke ligge på latsiden, men å være raskere enn sine naboer for å tiltrekke seg fremtidens arbeidsplasser, sier Thommessen.
Bedriftsforbundet representerer 4000 små og mellomstore bedrifter over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte.
Arrangementet er gratis og åpent for alle.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]