Fagnettstedet for SMB-sektoren

AIFlow (002)

Ny SMB-partner: Salire

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

AIFlow 

Salire AS er bedriften bak det nye norske CRM-systemet – AIFlow. AIFlow digitaliserer og automatisert tidligere tidkrevende og manuelle prosesser. Systemet er skybasert slik at du alltid har oversikt fra der du er. AIFlow gir deg kontrollen og oversikten du trenger for å gjøre din hverdag enklest mulig. AIFlow er et modulbasert system og kan dermed tilpasses din bedrifts arbeidsprosesser.

 

På grunn av at flere CRM-systemer er laget for større bedrifter ble AIFlow utviklet spesielt for de små og mellomstore. Vi ønsker at bedriftene skal ha et system som passer deres arbeidsprosesser slik at de slipper å sitte i et system som er for stort, eller som de bruker for lite av. AIFlow samler hele kundereisen for SMB-markedet i et system.

 

Finn flyten

  • Opprett kunden enkelt og direkte fra Brønnøysundregisteret. Søk opp selskapet, AIFlow fyller ut resten.
  • Velg produkter og pris. AIFlow sender, signerer og lagrer avtalen for deg. Kunden signerer avtalen digitalt.
  • Kunden aksepterer tilbudet. AIFlow oppretter og delegerer automatisk oppgavene til de som tar leveransen videre.
  • Registrer timebruk på oppgaver og få en oversiktlig oversikt over timebruk på kundekortet.
  • All historikk og kommunikasjon med kunden blir lagret på et sted, tilgjengelig for alle i bedriften. All data er også søkbart.

 

En hverdag med AIFlow 

Med AIFlow samler du hele kundeprosessen fra første kontakt til levert ordre eller tjeneste, i ett enkelt og brukervennlig system. En hverdag med AIFlow betyr en hverdag med oversikt, kontroll og automatiserte løsninger. Du har hele tiden et overordnet blikk over alt som skjer i bedriften. Jobb enklere og mer effektivt med et system som er tilpasset din bedrift. Jobb i AIFlow.

Les mer om AIFlow her.

 

Ønsker du å høre mer om AIFlow? Vi viser deg gjerne systemet. I en digital gjennomgang viser en av AIFlow sine flinke Workflow Consultants deg systemet. De har god erfaring med å tilpasse modulene i AIFlow ulike behov og ønsker.

Book en gjennomgang her.