RUUD Executive ny strategisk partner for SMB Norge

Salgs- og markedssjef, Are Jerstad, uttaler at Tor-Egil Ruud og RUUD Executive er en spennende ny samarbeidspartner for SMB Norge.

Vi gleder oss til samarbeidet med RUUD Executive, som i likhet med oss har høye ambisjoner og ønsker å bidra til et mer effektivt og velfungerende organisasjons- og næringsliv. Våre medlemmer er svært fornøyd med dette, sier Jerstad.

SMB Norge og RUUD Executive skal samarbeide på flere områder, deriblant skal de sammen tilby webinarer og fagstoff innen riktig organisering, rekruttering og strategi som vil bidra til å øke små og mellomstore bedrifters lønnsomhet og vekst.

 

RUUD Executive ny strategisk partner for SMB NorgeRUUD Executive ønsker å være med å profesjonalisere hverdagsnæringslivet, og det er noe vi tror at SMB Norges medlemsbedrifter vil nyte godt av.
Vi gleder oss over å få muligheten til å bli en SMB-partner, konstaterer Ruud.

SMB Norges medlemmer får nå et unikt medlemstilbud hvor de får tilgang til gratis styrekartlegging, som vil kunne bidra til en økt profesjonalisering av styrearbeidet i virksomheten.

 

Tor-Egil Ruud er en erfaren ledelsesrådgiver som har over 20 års erfaring fra rekruttering, endringsledelse og lederutvikling fra flere nasjonale og internasjonale markedsledende miljøer.

Fakta om RUUD Executive:

RUUD Executive er et partnereid konsulentselskap innen rekruttering, styre- og ledertjenester med historikk fra bransjen siden år 2000.

 

[better-ads type=”banner” banner=”19575″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″ lazy-load=””][/better-ads]