Ræder

Advokatfirmaet Ræder AS

SMB Norge har et strategisk samarbeid med Advokatfirmaet Ræder. Advokatfirmaet Ræder er blant Norges ledende advokatfirmaer. Vi gir råd innenfor de fleste forretningsjuridiske områder og jobber med bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter, både nasjonalt og internasjonalt. Ræder har en historie som strekker seg tilbake til 1949 og kombinerer kvaliteten og gjennomføringsevnen til et stort advokatfirma, med dedikasjonen og energien til et mindre. Gjennom å peke på muligheter og flagge risiko, skaper vi verdier for deg og din virksomhet.

Jøran Kallmyr

Jøran Kallmyr er tidligere justisminister og har en unik kompetanse innen plan- og bygningsrett samt offentlig forvaltning. Han er partner i Ræder og arbeider primært med eiendomsutvikling, forvaltningsrett og myndighetskontakt.

Vebjørn Søndersrød

Vebjørn Søndersrød er partner i Ræder og leder for fagområdet IPR, markedsføringsrett og personvern. Han arbeider spesielt med markedsføringsrett, rettigheter, personvern, sikkerhet og sivilprosess. I tillegg bistår han med generell forretningsjuridisk rådgivning.

Kyrre W Kielland
Kyrre W. Kielland er partner og leder for Ræders Corporate avdeling. Han yter bistand innenfor selskapsrett, kontraktsrett, finansregulatorisk, markedsrett og forsikrings- og erstatningsrett. Han har en bred erfaring som spenner fra transaksjoner og finansregulatoriske spørsmål på den ene siden, til tvisteløsning i forsikringsrelaterte saker på den andre siden.

Advokatfirmaet Ræder AS

Dronning Eufemias gate 11,
0191 Oslo
Telefon +47 23 27 27 00
E-post: [email protected]