Fagnettstedet for SMB-sektoren

Norsk spritproduksjon AS logo

Vi utvikler og produserer etanolbaserte desinfeksjonsprodukter til din bedrift,
uten fordyrende mellomledd.

Norsk spritproduksjon holder til på Flesland i Bergen hvor vi produserer, kontrollerer og tapper våre produkter. På denne måten har vi full kontroll over hele produksjonsprosessen fra råvarer og innsatsstoffer frem til ferdigpakket produkt til våre kunder.

Vi leverer desinfeksjonsprodukter til hånddesinfeksjon og overflatedesinfeksjon, under merkenavnet Desin. Alle produkter produsert i henhold til etablerte europeiske standarder og validert av tredjepart. Vi vet at våre kunder er opptatt av brukeropplevelse i tillegg til dokumentert effekt, derfor er våre produkter parfymefrie med nøytral lukt. De etterlater heller ikke ubehagelige produktrester. I tillegg til etanolbaserte desinfeksjonsprodukter, leverer vi alkoholer til teknisk bruk og andre smittvernsprodukter.

Vi skal fortsette å være en norsk produsent av desinfeksjonsmidler, slik at vi kan bidra til å forsyne det norske markedet ved fremtidige medisinske kriser. Derfor er det viktig for oss å støtte annet norsk næringsliv, og vi bruker derfor kun norske leverandører av innsatsstoffer og emballasje.

«Da pandemien traff, var desinfeksjonsmarkedet i Norge dominert av en stor internasjonal aktør. På grunn av massiv øke i etterspørselen, oppstod det store forsyningsproblemer. Som er nasjonal aktør med lager i Bergen, kunne vi levere produkter både til helseinstitusjoner og bedrifter i denne situasjonen. Dette viser hvor viktig det er med norske bedrifter og norsk produksjon. Vi skal være leveringsdyktig også ved neste utfordring. I dag leverer vi til flere SMB bedrifter i tillegg til større bedrifter som Mattilsynet og Vinmonoplet. – Våre kunder får sikre produkter av god kvalitet til en lav pris» – Jørn Einen Daglig leder Norsk spritproduksjon AS

SMB MEDLEMSTILBUD

Logg deg inn på SMB medlemssiden.
Lag profil på SMB Innkjøp (IKS) og ta del i medlemsfordelene.