Den ledende innkjøps plattformen for digitalisering og IoT

Få de beste prisene basert din bedrifts behov ― motta tilbud fra ledende lokale og globale leverandører.

Den ledende innkjøps og rådgivnings plattformen for digitalisering og IoT.

Bruk Iotnite for private og offentlige anbud ― der vi kobler deg som kjøper eller leverandør i et lokalt eller globalt marked. Finn de ledende leverandørene i dag.

Iotnite tilbyr en digital plattform der virksomheter enkelt kan få konkrete tips til å hvordan man kan komme i gang med digitalisering og IoT. Virksomheter kan lage forespørsler, lene seg tilbake og motta tilbud fra lokale og globale leverandører enkelt, effektivt og helt gratis.

IoT-rådgiver

IoT-rådgiveren vil gi deg kunnskap og konkrete tips om hvordan du kan komme i gang med IoT for din bedrift, i løpet av sekunder. Som leverandør vil din virksomhet bli markedsført direkte i IoT-rådgiveren.

Anbuds- og tilbudshåndtering

Lag forespørsler basert på dine behov. Se alle forespørsler globalt og i alle lokale markeder. Gi tilbud på forespørsler. Ha full kontroll over tilbud på forespørslene dine. Bestem dine egne kriterier. Håndter lokale og globale forespørsler og tilbud.

Varslingshåndtering

Få viktige varsler for din virksomhet, som blant annet nye tilbud og forespørsler dersom du er leverandør. Varsling via e-post og API.

Lag ditt eget økosystem

Inviter dine kunder, partnere og leverandører til ditt eget økosystem. Lag forespørsler og tilbud kun for ditt private økosystem av partnere, leverandører og kunder.

Data og analyse

Få IoT-markedsinnsikt og intelligens. Data og analyse på forespørsler og leverandører. Segmentert og geografisk oversikt.

Video- og chat

Kommuniser direkte med leverandører enten via chat-meldinger eller over video for en smidig samhandling.

Om iotnite

Vi vet at det er mange små bedrifter der ute som ønsker å finne gode og effektive digitale løsninger på utfordringer som dukker opp i hverdagen. Problemet er at det er vanskelig å vite hva man skal spørre om og hvor man skal starte. 

Digitalisering og IoT (Internet of Things) er et viktig aspekt for å optimere eksisterende forretningsprosesser, men også for å skape nye forretningsmuligheter og gjøre virksomheten din mer bærekraftig ved å ta i bruk ny teknologi. Dette er to av de viktigste elementene for virksomheter nå. Spesielt for SMB virksomheter er dagens marked uoversiktlig og fragmentert. Det har vi i iotnite.com gjort noe med!

Iotnite ønsker å hjelpe alle virksomheter med å digitalisere virksomheten med IoT-teknologi.

Iotnite gjør reisen for en bedrift friksjonsfri ved å gi konkrete råd om hvordan du kommer i gang med digitalisering og IoT, med vår smarte robot “IoT Rådgiveren”. Ved å ta denne i bruk så vil du via noen tastetrykk få konkrete forslag til ulike løsninger for din virksomhet. Derfra kobler vi deg som virksomhet direkte med lokale og globale IoT-leverandører over hele verden – uansett størrelse på virksomheten, bransje eller erfaringsnivå.

Iotnite tilbyr en digital plattform der virksomheter enkelt kan få konkrete tips til å hvordan man kan komme i gang med digitalisering og IoT. Virksomheter kan lage anbud og forespørsler, lene seg tilbake og få besvarelser fra leverandører enkelt og effektivt.

Iotnite tilbyr flere tjenester for å skape verdi for deg som kjøper og leverandør på ulike nivåer i organisasjonen, f.eks. håndtering av kunder, partnere og leverandører.
Onlinemøte mellom kjøper og leverandører er et annet eksempel på en annen tjeneste.

Som leverandører på Iotnite vil du få muligheten til å vokse i ditt eksisterende marked, men også inn i nye markeder globalt. Dette gir store vekstmuligheter.

Iotnite er den ledende kanalen for bedrifter for å få konkrete råd, finne leverandører og digitalisere virksomheten sin med IoT.

“ Sammen med SMB Norge gjør vi det nå enklere for bedrifter å digitalisere sin virksomhet med smarte IoT løsninger enkelt, gratis og effektivt. Som digitaliserings- eller IoT leverandør på plattformen vil du få muligheten til å vokse, ikke kun i det norske markedet, men også globalt!”

SMB medlemstilbud:
50% rabatt på samtlige Iotnite-pakker!

Ikke medlem av SMB Norge?

Kontakt Iotnite