Gobi Stories - Logo

Forbedre din kommunikasjon på nett

Hjelp dine besøkende til å ta bedre valg. Del enkelt flere videoer på nettsiden din med vårt story-verktøy. Last opp korte videoer til plattformen vår og publiser historier på siden din i løpet av minutter. På grunn av det autentiske uttrykket og den gode brukeropplevelsen, blir innhold i Story-formatet tet mottatt mer tillitsfullt og forbedrer engasjementet.

Gobi Stories er et video redigeringsverktøy som muliggjør bruken av video i story-formatet på nettsider, landingssider og/eller nyhetsbrev. Stories som video format er mer intuitivt å interagere med som mobilbruker, noe som medført økt interaksjon og konvertering basert på erfaringen fra våre eksisterende kunder. Med Gobi kan brukere enkelt laste opp, redigere og publisere bilde og video innhold til sin nettside eller nyhetsbrev. For å videre senke terkel for å i å komme i gang med Gobi, finner man informasjon om våre Plug-ins og integrasjonguides her; https://www.gobistories.com/integration-guides

  • Økt visninger og lengre visningstid
  • Mobiltilpasset video for nettsider
  • Enklere videoproduksjon uten kost

Selskapet:

Startet i 2015, er Gobi et Oslo-basert scale-up med 14 ansatte, som har som mål om å gjøre kommunikasjon på nett mer effektiv ved å tilby verktøy som tilrettelegger for deling av videoinnhold i story-formatet.

Kontakt:

David Alexandre Salvail
Head of Partnerships
[email protected]
+47 922 46 903

Nettsiden: gobistories.com

SMB medlemstilbud

Ikke medlem av SMB Norge?