Digiflow

Velkommen til flytsonen!

IT-tjenester tilpasset SMB

Digiflow er et naturlig valg som leverandør av IT-tjenester til medlemmene av SMB Norge da vi har ambisjoner om å bli den ledende leverandøren av IT-tjenester til SMB-markedet i Norge. Det skal vi gjøre ved å ha det beste konseptet, ansatte som opplever at de er del av en stor familie og fornøyde kunder hvert eneste år. Selskapet ble stiftet i 2009 og har siden den gang vært et av de raskest voksende IT-selskapene i Norge. I 2023 ble vi anerkjent av Microsoft Norge som Modern Work Partner of the year 2023-finalist og Digitalization Partner for SMB of the year 2023-finalist.

Våre tjenester

Basert på lang erfaring har vi utviklet en ende-til-ende IT-plattform hvor vi tar drifts- og supportansvaret. Ved å kombinere markedsledende løsninger og produkter sikrer vi at våre kunder har en toppmoderne og sikker IT-infrastruktur hvor drift og support er ivaretatt.

Vi tar ansvaret for deres klienter, lisenser, nettverk, print, server og back up, og leverer en brukersupport som dere kommer til å bli veldig fornøyde med.

Basert på lang erfaring har vi utviklet standardiserte prosesser som hjelper våre kunder fra planlegging til innovasjon i skyen. Vi er spesialister på Microsoft sine skytjenester og hjelper våre kunder med Microsoft 365, Sharepoint, Teams, Power Platform og Azure. Vi har utviklet selv og leverer flere skytjenester som hjelper våre kunder med blant annet dokumenthåndtering, flytprosesser, digital signering, automatisering og sikkerhet.

Våre skytjenester leveres i offentlig eller privat sky fra vårt eget datasenter, og disse kan kombineres i en hybrid løsning.

Vi har over 20 spesialister som jobber med rådgivning, konsulent, prosjekter og utvikling. De jobber hver eneste dag med nye muligheter og utfordringer våre kunder møter i deres digitaliseringsreise. Våre spesialister er helt avgjørende i teknologiske veivalg, plan og strategi for gjennomføring og generelt for at våre kunder skal lykkes med sin digitaliseringsreise.

Sammen med læringsselskapet Xtramile har vi utviklet opplæring som engasjerer for SMB-markedet. Vårt E-læringskonsept viser at over 90% av brukerne blir så fornøyde at de anbefaler dette videre. Dette brukes både til å komme i gang med de nye løsningene og å lære seg nye ting. For sikkerhetsopplæring har vi et samarbeid med selskapet Nimblr, hvor vi har fokus på løpende bevisstgjøring rundt sikkerhet. Vi tilbyr også skreddersydd opplæring med våre egne kursholdere.

Office Control, en egenutviklet tjeneste, gir medarbeiderne én flate å jobbe på, og sikrer full kontroll over informasjonsflyt og virksomhetsstyring, samt administrative rutiner og prosesser. Dokumenter lagres sikkert, strukturert og er lette å søke frem. Document Control er et verktøy for å håndtere dokumentasjon og skape en god flyt i bedriftens filer. Tjenesten reduserer det manuelle arbeidet som går med til å finne og organisere informasjonen. Ved hjelp av tagging gir vi deg et fullstendig overblikk over dokumentasjon på et øyeblikk. Skanning og distribusjon For mange virksomheter er det like viktig med smarte og effektive løsninger for skanning, som det er viktig med kostnadsbesparende og pålitelige utskriftsløsninger. Vi har alt innen dette området: fra enkle løsninger som skann til e-post, via avanserte løsninger for flyt og attestering av dokumenter, til automatisert lagring direkte i Microsoft 365 fra skanner.

Spesialtilbud til medlemmer av SMB Norge

– Gratis IT-analyse for kartlegging av dagens løsning og behov.
– Gratis e-læring på Microsoft 365, Teams og IT-sikkerhet.
– Rabaterte priser på vår standard brukerpakke

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Martin Talseth
[email protected]
+47 944 811 44

Digiflow AS
Lysaker Torg 12,
1366 Lysaker

digiflow.no