Det Norske Kaffehuset - SMB Partner

DET NORSKE KAFFEHUS

Det Norske Kaffehuset - SMB Partner

DET NORSKE KAFFEHUS

Vi har gleden av å informere om at SMB Norge har inngått partnerskap med Det Norske Kaffehus som vil kunne hjelpe medlemmer med å heve kaffekvaliteten og etablere en bedre kaffeøkonomi. 

Det Norske Kaffehus tilbyr Sveitsiske kvalitetsmaskiner fra det verdensledende selskapet JURA som er spesielt tilpasset små og mellomstore bedrifter fra 3 ansatte og oppover. Besøk nettsiden til Norske Kaffehus her.

Ønsker du en bedre kaffeøkonomi, og høyere kaffekvalitet på kontoret?

Avtal et møte med oss ved å fylle ut, og sende inn skjemaet. Så snart vi har mottatt din henvendelse, kontakter Det Norske Kaffehus deg for å avtale nærmere.

EKSKLUSIVE MEDLEMSFORDELER

Som Norges største distributør av Sveitsiske kvalitetsmaskiner fra JURA, har Det Norske Kaffehus gleden av å tilby eksklusive medlemsfordeler:Uansett størrelse på din virksomhet, (fra 3 ansatte) har vi en kaffemaskin som passer din bedrift – og vi hjelper deg selvsagt med å velge rett fra vårt utvalg på mer enn 30 sveitsiske kvalitetsmaskiner.

HVORFOR VELGE DET NORSKE KAFFEHUS?

Vi tar ingen snarveier, er engasjerte, og tar alle våre kunder på alvor, store som små. Vi bygger vårt omdømme ved å levere god kvalitet og service. Vi er stolte av det vi leverer, og blir ofte anbefalt videre.

  • Sveitsiske kvalitetsmaskiner: JURA – Garantien for en perfekt kopp kaffe når som helst.
  • Fri teknisk service: Fri teknisk service i avtaleperioden som inkluderer kjøretid, reparasjonstid og reservedeler.
  • Markedets beste responstid: Våre teknikere er hos dere garantert innen 3 timer. (Oslo, Akershus og Drammen).
  • Bedre kaffeøkonomi – Gjør betydelige besparelser årlig, og server kaffe på nivå med den beste barista
  • Fri installasjon og opplæring
  • Fleksibelt maskinutvalg: Uansett om dere er 3 eller 20 ansatte, har vi en kaffemaskin som passer din bedrift.
  • Bredt utvalg: Velg mellom 18 Premium kaffekvaliteter for enhver smak.
  • Bærekraft og miljø: Ikke bare god smak, men også et ansvar for bærekraftig utvikling.
  • Totalleverandør: Av kvalitetsmaskiner, ingredienser, drikkevannsløsninger, og fleksibel finansiering.

KAN VI FÅ BY DEG PÅ NORGES BESTE KONTORKAFFE?

Det Norske Kaffehus har vi vært inspirert av smak, og jakten på verdens beste kaffe i mer enn 30 år. Dette har gjort oss til et kunnskapsrikt kaffehus som elsker det vi driver med.

Opptil 50% av norske arbeidstakere er i dag misfornøyd med kaffekvaliteten på kontoret.

Dette leder ofte til at den ansatte oppsøker den lokale kaffebaren i arbeidstiden, hvilket er dårlig økonomi både for bedriften og den ansatte.

Vi tilbyr løsninger som gir dine kolleger følelsen av å være på kaffebar, uten at det koster for mye. Ved å tilby høy kvalitetskaffe, viser din bedrift at dere verdsetter å glede deres ansatte og besøkende.

KANSKJE BEDRIFTENS BESTE INVESTERING?

Høy kvalitetskaffe er generelt en liten investering i forhold til hvilken forskjell det kan utgjøre for trivsel og arbeidsmiljø. Samtidig er høykvalitets-kaffe en av de høyest rangerte miljø-faktorene for at den ansatte skal føle seg verdsatt.

Prisforskjellen mellom maskiner som lager henholdsvis dårlig og høy kvalitet behøver ikke være stor – og det er heller ikke her bedrifter bør fokusere på kostnadene.

Å tilby en kopp kaffe med god kvalitet viser at du bryr deg om små detaljer, og det skaper et positivt inntrykk av arbeidsplassen din. I tillegg til å gi et hyggelig øyeblikk for kolleger og ansatte.

VELKOMMEN TIL VÅRT SHOWROOM

På vårt showroom i Fornebuveien 31 på Lysaker, har vi et bredt utvalg av de fleste maskinmodeller fra JURA, Franke og Thermoplan utstilt.

Våre spesialister vil gjennomføre en grundig vurdering av deres kaffebehov, før vi anbefaler den mest passende maskinen til din bedrift.

Basert på maskinen du foretrekker, vil vi introdusere deg for et utvalg fra vårt kaffesortiment, hvor vi sammen lukter, slurper og smaker på eksepsjonelt god kaffe.

Fra å velge blant de beste bønnene, til produksjonen av våre maskiner, sørger vi for at hvert valg vi tar oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder.

UFORPLIKTENDE PRØVEOPPSTILLING


Ta kontakt med oss i dag for å avtale en uforpliktende prøveoppstilling, eller kom til vårt showroom i Fornebuveien 31, og finn ut hvilken maskin som passer best til din bedrift.

Kontakt oss for en hyggelig «kaffeprat» på tlf. 67 53 30 00, eller send en e‐post til [email protected]‐huset.no

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet nedenfor.