Fagnettstedet for SMB-sektoren

Norges ledende aktør innen leveranse av data og informasjonstjenester til SMB-markedet.

Byndle er en sammensetning av data fra flere offentlige registre, som vi tilpasser og skreddersyr til våre kunders behov.

I Byndle kan man få tilgang på informasjon innenfor privat og bedriftsmarkedet, segmentert etter nettopp ditt behov og markedsmetodikk.

Det har vært mangel på et fullstendig verktøy for SMB-segmentet, som gjør det enkelt og effektivt for bedrifter å finne nye kunder, oppdatere og vedlikeholde sin eksisterende data og samtidig sørge for alt bruk av data er i henhold til GDPR – dette ønsker vi i Byndle å forandre. Byndle leverer en løsning med godt og intuitivt brukergrensesnitt som gjør det enkelt å ha kontroll på egne data og på best mulig vis bruke disse effektivt i ulike prosesser. Salg, markedsarbeid og vedlikehold av data er blitt mer og mer kritisk for selskap som ønsker en «edge» i dagens arbeidsliv, og Byndle jobber med å sammenfatte denne dataen og skreddersy denne til de ulike formålene man måtte ha.

Byndle og Fjelltop logo

Noe av utfordringene Byndle kan løse for en bedrift er som følger:

  • Hvordan komme i kontakt med riktige kunder? Hjelp til å segmentere, filtrere og prioritere riktige kunder for de ulike aktivitetene.
  • Sliter dere med feilfakturering og endringer på adresser i deres kunde og medlemsregistre? Byndle har tjenester som kontinuerlig oppdaterer og vedlikeholder data ut fra ønskede parameter.
  • Overvåkning av eiendommer, bedrifter og adresser. Få beskjed om endringer og oppdateringer løpende.
  • Gjør søk og manuelle oppslag i Byndle sin database på blant annet personer, telefonnummer, eiendommer og selskap.
  • Mulighet til å sjekke likviditet på selskap, tilknyttede kjøretøy på individ og bedriftsnivå og feltsalgsverktøy for organisasjoner og selskap med behov for dette.

“ Vi tror på at tjenestene Byndle leverer bør være hjørnesteinen i en hver bedrift.

Vi ønsker å gjøre data og informasjonstjenester lett tilgjengelig og samtidig sørge for at bedrifter oppnår bedre resultater, effektiviserer hverdagen, har bedre kontroll på egne kundegrupper og ikke minst; øker omsetningen. ”

Daglig leder i Fjelltopp Media (Byndle), Daniel Storløs

Kristian Hoseth Mikkelsen, Custom Success Manager i Byndle

SMB medlemstilbud

Ikke medlem av SMB Norge?