Advokatfirmaet Molteberg Nilsen
Molteberg Nilsen

Advokatfirmaet Molteberg Nilsen er et advokatfirma som yter juridiske tjenester til SMB-bedrifter og privatpersoner. Vi er på god vei mot vår visjon om å bli det ledende selskapet innen vårt segment.

Vi vet hvordan det er å drive bedrift

Å være leder i en bedrift er ikke alltid like enkelt. Man vil fra tid til annen ha behov for juridisk bistand. Vi bistår i større prosesser som nedbemanninger og organisatoriske endringer, til de mindre hverdagslige spørsmålene som individuelle ansettelsesforhold.

Tillit fra klientene

Selskapet har blitt kåret til gasellebedrift fire år på rad, og er blant Norges raskest voksende advokatfirmaer. Selskapet har blant landets mest fornøyde klienter.

Bedriftsavtale og rabattert kostnad for medlemmer

Vi tilbyr en uforpliktende bedriftsavtale hvor din bedrift får inkludert kostnadsfri bistand hver måned. Du vil også få et fast kontaktpunkt hos oss som sikrer rask og effektiv dialog.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og for å høre mer om vår bedriftsavtale.

Kort om Advokatfirmaet Molteberg Nilsen:

  • Omsetning på ca. kr 18 millioner
  • Gasellebedrift fire år på rad
  • Fokus på å skape verdi for klientene våre

Noen konkrete problemstillinger vi kan bistå din bedrift med

Nedbemanning fra A-Å (analyse, utvalgskrets- og kriterier, drøftelsesmøter og forhandlingsmøter, samt intern og ekstern dokumentasjon, veiledning gjennom hele prosessen og dialog med ledelse og HR i din bedrift).

Oppsigelse eller avskjed av ansatt

Sluttavtaler – et alternativ til oppsigelse, bistand til forhandling og utforming av sluttavtale som ivaretar din bedrift.

Arbeidsavtaler for dine ansatte (standardiser avtalene i din bedrift og få med viktige klausuler som regulerer arbeidsforholdet med dine ansatte)

Kontraktsvurderinger (kunde/leverandørkontakter, konfidensialitetsavtaler m.m.)

Reklamasjoner / tvister (mangelskrav fra kunde eller til leverandører)

– Generell juridisk veiledning (spørsmål vedr. sykemeldinger, lønnskrav, erstatning, intern dokumentasjon og oppfølging av ansatte)

«Jeg startet selskapet med to tomme hender. Jeg vet hva som ligger bak å lede og skalere opp en SMB-bedrift. Du som bedriftskunde av Advokatfirmaet Molteberg Nilsen skal føle at du har kommet til et advokatfirma som virkelig forstår hvordan det er å drive bedrift.”

Advokatfirmaet Molteberg Nilsen AS
Telefon: +47 468 07 761
E-post: [email protected]