24SevenOffice

Alt i ett skybasert forretningssystem for små og mellomstore bedrifter

Å jobbe fra et mobilt kontor som legger til rette for automatisering av bedriftens sentrale prosesser, er i vinden som aldri før

Gjør som over 50.000 andre bedrifter; Flytt bedriften inn i et fleksibelt ERP-system med alt fra regnskap, fakturering, prosjektstyring, timeregistrering, fakturasalg, bedriftslån til CRM i ett fleksibelt system.

Sett sammen moduler og tilganger tilpasset din bedrifts behov. Med en enkel prismodell er det er ingen overraskelser når du mottar fakturaen fra oss

    • Fra 249,- per bruker, per måned
    • SMB-medlemmer får de 3 første månedene gratis

Tilgang til automatisering av prosesser og stordriftsfordeler, med en lav investering

24SevenOffice tilbyr en rekke funksjonsrike moduler og tjenester, som CRM og Prosjektstyring, rundt Regnskap & Økonomistyring som kjerne.

Med et ERP-system tilrettelagt for integrasjoner mot f.eks. kassesystemer, nettbutikker, fagsystemet og inkasso, kan bedrifter få samlet og automatisert alle sentrale prosesser i et fleksibelt og skalerbart økosystem

– med full kontroll og oversikt over alle sentrale styringsdata i selskapet i sanntid.

Noen utvalgte moduler og features:

Rask tilgang på likviditet. Selg fakturaene dine, i det du fakturerer! 

I samarbeid med Collector Bank, har 24SevenOffice utviklet Fakturasalg for kunder som ønsker å oppnå bedre likviditet og redusere kredittrisiko. Tjenesten er helintegrert i faktura- og regnskapssystemet i 24SevenOffice, slik at du kan automatisere hele prosessen og få alle solgte fakturaer bokført, helt automatisk.

Du velger selv hvilke fakturaer du vil selge og når du ønsker å gjøre det. Det er heller ingen bindingstid eller krav til minimumsvolum for bruk av Fakturasalg, du velger selv hvilke fakturaer du ønsker å selge.

Slik fungerer Fakturasalg:

  1. Opprett en faktura på vanlig måte i 24SevenOffice.
  2. Velg «selg faktura» i det du fakturerer.
  3. Din bedrift har penger på konto innen 24 timer.

Ved å selge bedriftens fakturaer vil pengene være på konto innen 24 timer. Det vil si at du får penger inn i løpet av et døgn – selv om kunden for eksempel betaler etter 14 dager.

Likviditet er en viktig styringsparameter for alle små og mellomstore bedrifter.

Digitalt bedriftslån, uten sikkerhet

24SevenOffice tilbyr i tillegg en unik digitalt bedriftslån løsning, der du enkelt kan søke om lån til opp til 500 000 kr, uten at du må stille personlig garanti eller annen tilleggssikkerhet.

Du får umiddelbart svar på om du er prekvalifisert til å motta lån uten å måtte oppsøke banken selv. Vanligvis står pengene på din konto dagen etter innsendt søknad.

Hovedforskjellen på Digitalt Bedriftslån tradisjonelt bedriftslån er at du ikke må stille med privat kausjon eller garanti for lånet.

Stiller du privat kausjon må du personlig gjøre opp for lånet, hvis bedriften ikke kan betale banken tilbake. Med bakgrunn i dette, har digitalt bedriftslån noe høyere rente enn tradisjonelt bedriftslån.

Kom i gang med 24SevenOffice

24SevenOffice tilbyr dette i ulike pakkeløsninger. Du kan begynne med en Starter-pakken til 249,- per bruker per måned, eller sette sammen pakker og enkeltmoduler, tilpasset bedriftens behov.

Vil du høre mer om hva 24SevenOffice kan tilby til din bedrift, fyll ut kontaktskjemaet nedenfor og du hører fra oss.

  • Medlemmer av SMB Norge som ikke er 24SevenOffice kunder fra før får 3 måneders gratis lisens (*) ved registrering på denne siden.
  • I tillegg får medlemmene fritak fra årsgebyr på kr. 3 000 når de tar i bruk fakturasalg tjenesten som leveres i samarbeid med Collector Bank.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet nedenfor, så hører du fra oss snart

* fri periode inkluderer kun lisenser, ikke kostnader forbundet med å sende eller motta fakturaer via 24SevenOffice sin automatiske fakturadistribusjon AutoSend eller andre tredjepartstjenester.  Alle priser er eks.mva