jorund

Ønsker en småbedriftsmelding

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Fredag 6.november fikk Bedriftsforbundet besøk av Jørund Rytman (FrP) som sitter i Stortingets Næringskomite. Rytman er valgt inn fra Buskerud og har lang fartstid på.

 
Publisert 16. Februar 2016
 
På møtet kom Bedriftsforbundet med flere innspill fra vårt næringspolitiske program. Vi presenterte blant annet forslaget vårt om at Næringsdepartementet lager en egen småbedriftsmelding som utreder hvor skoen trykker for norske småbedrifter. Norge er et småbedriftsland og 74 prosent av alle bedrifter har 1-9 ansatte. Regelverk og rammevilkår må i større grad ta hensyn til dette.
 

Enklere å drive bedrift

For Bedriftsforbundet var det viktig å kommunisere at Norsk næringsliv er i en omstillingsperiode. Vi er avhengig av gode rammevilkår for å sikre kapital til videre vekst og nye investeringer. Samtidig må regjeringen fortsette forenklingsarbeidet og gjøre det lettere for små og nyoppstartede bedrifter. Vi snakket derfor mye om forenkling, mindre byråkrati for småbedriftene og tilgang på kapital.
Til slutt fikk Rytman med seg vårt næringspolitiske program som ble vedtatt av Kongressen i Juni 2015. Vi håper han finner mange forslag der som han kan ta med seg videre til sin egen partigruppe og regjering.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]