Fagnettstedet for SMB-sektoren

Bedriftsforbundet

Vår ny sjef – for en dag

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Kjell Kristian Netland er ny sjef i Bedriftsforbundet, men bare for en dag.

 
Torsdag 27. oktober overlater Bedriftsforbundets administrerende direktør Olaf Thommessen lederspakene til Kjell Kristian Netland fra Ungt Entreprenørskap. Bedriftsforbundet lanserte nylig en mentorordning hvor vi kobler erfarne bedriftseiere med gründere nettopp fordi funn som ble gjort gjennom høstens studentprosjekt «Revitalisering av Bedriftsforbundet» viste at å ha en mentor var avgjørende for gründerbedrifter. Vi er derfor stolte av å få besøk av en av morgendagens ledere.
 

Ungt entreprenørskap

Hvert år driver om lag 12 000 elever og studenter bedrifter i regi av Ungt Entreprenørskap. Noen av disse utmerker seg som spesielt taltentfulle. Netland er blant 32 talenter fra hele landet som får delta på Leder for en dag. I løpet av dagen vil Netland besøke en medlemsbedrift, møte stortingsrepresentant Henrik Asheim fra Høyre som sitter i kirke-, utdannings- og forskningskomiteen og ta del i vår daglige drift.
Det er Ungt Entreprenørskap og ManpowerGroup som står sammen bak initiativet. I tillegg til Bedriftsforbundets administrerende direktør Olaf Thommessen er det blant annet fire statsråder, NAV-leder Sigrun Vågeng, børsdirektør Bente Landsnes og Telenor-topp Berit Svendsen som deltar på årets arrangement.
 

Trenger du en mentor?

Bedriftsforbundet har nylig lansert en mentorordning hvor vi kobler gründere med erfarne bedriftseiere. Er du interessert?
Finn mer informasjon her.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]