Fagnettstedet for SMB-sektoren

Bedriftsforbundet

Nyt lave priser på data og moderne IT-tjenester

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Bedriftsforbundet har inngått et samarbeid med Dustin som gjør at din bedrift kan få svært gode betingelser på moderne IT tjenester.

 
Publisert 24. Mars, 2017
 
Dustin og Bedriftsforbundet har inngått et samarbeid som gjør at din bedrift kan få moderne IT tjenester som vil gjøre hverdagen enklere og rimeligere.
For mange små og mellomstore bedrifter kan IT være utfordrende og tilbudene føles uoversiktlig. I tillegg kan utgiftene variere fra måned til måned. Dustin har lansert et konsept som er tilpasset små og mellomstore bedrifter, med det formål å gi IT et løft til en forutsigbar pris. Dustin ønsker å gjøre IT enkelt, slik at din bedrift kan ha fokus på sine primær oppgaver.
Dustin cloud clientrepresenterer en enklere og rimeligere IT hverdag for norske bedrifter. Den viktigste årsaken er at den representerer to revolusjonerende elementer på hvordan norske selskaper vil forholde seg til IT verktøy og tilknyttede budsjetter.
Det ene er Office 365 som utnytter fordelene ved Microsoft sin mest moderne skyløsning for kjent programvare [Office pakken og Exchange] med bedre tilgjengelighet og sikkerhet til lavere kostnad. Det andre er profesjonelle og innovative verktøy som løser drift og vedlikehold enklere enn tidligere. Med Dustin cloud clientfår du begge fordelene fra en av Microsofts sterkeste partnere. Selve tjenesten leveres med en fast pris per bruker per måned hvor all support er inkludert.
I tillegg tilbyr Dustin ekstra gode priser på hardwarekjøp til medlemmer i Bedriftsforbundet som kjøper Dustin Cloud client.
Hvordan har din bedrift løst sin IT? Ta kontakt med oss for en gjennomgang av dagens løsning og presentasjon av tilbud fra Dustin.
 
Kontakt oss:
Eyolf Bergseng
Manager Service Consultant
Managed Services
99726635
[email protected][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]