Nå er det blitt billigere å ta taxi

Det vil si, dersom du er SMB-medlem. For Norgestaxi og SMB Norge har blitt enige om et partnerskap som betyr at du som er SMB-medlem vil få hele 20% billigere taxitur. Dette er en avtale som gir travle forretningsfolk både framkommelighet og bedre økonomi.

-Vi er også svært fornøyd med avtalen, for vi ser jo at SMB Norge er en organisasjon i vekst, og med sine tusenvis av medlemmer representerer de en god mulighet for oss, sier Fredrik Engeset Frøysadal, som er Key Account Manager i Norgestaxi.

20 prosent billigere

Hva betyr avtalen for det enkelte SMB-medlemmet?
– Hver eneste medarbeider i bedriftene som er medlemmer av SMB Norge, får en prisreduksjon på 20% på vanlige priser hos oss. Dette administreres veldig enkelt gjennom vår app, og avslaget blir lagt inn med en egen rabattkode når man bestiller taxi hos oss første gang. Så blir dette liggende på profilen, og går automatisk etter dette så lenge man er SMB-medlem.

Men det er jo mange som bruker taxi også når man ikke er på jobb?
-Nettopp. Og derfor gjelder dette tilbudet også når du kjører taxi privat. Så dette tror vi er et tilbud som samlet sett vil kunne bety en fin reduksjon i utgiftsposten til mange som både driver og jobber i SMB-bedrifter landet rundt. Kanskje du ikke tenker over hvor mye du kjører taxi i løpet av et år, men det blir en del taxiturer når du legger det sammen, tror Engeset Frøysadal.

Enkelt i bruk

Hvor vanskelig er det å etablere denne ordningen?
–Veldig enkelt. Det eneste du trenger å ha orden på, er ditt medlemskap i SMB Norge, og så logge deg inn på din profil på organisasjonens nettsider. Der står alt om både rabattkode og nedlasting av vår app, slik at dette er veldig selvforklarende. Hele poenget er jo å gjøre ting enkelt, og dermed spare penger. For oss betyr dette forhåpentligvis at ganske mange vil se fordelene ved å gjøre bruk av denne muligheten, og for det enkelte SMB-medlemmet kan det bety mye. La oss si at en mellomstor bedrift har 6-8 ansatte som alle bruker taxi fra tid til annen – da vil rabatten virkelig merkes, understreker han.

Men ikke alle reiser skjer i Norge?
-Nei, og derfor er de landene vi har mest handel med – nemlig Sverige, Finland og Danmark – også innlemmet i denne avtalen. Vi har et godt utbygget samarbeidsnett i disse landene, som gir samme rabatter. Så heretter blir i alle fall den delen av reisen problemfri, frister han.

Fastpris

Mange er dessuten usikre på hva det vil koste å bruke taxi både innenlands og i Norden?
-For dem som lurer, har vi et system som gir faste priser på de konkrete turene på forhånd. Så når du bestiller dem hos oss, vet du helt konkret hva det vil komme på, og dermed slipper du eventuelle ubehagelige overraskelser.

Så dermed er det i grunnen bare å ønske god tur?
– Ja, jeg vil tro det, for nå blir som sagt reiseutgiftene redusert, og er det noe bedriftene virkelig ønsker seg nå om dagen, så er det å få redusert sine utgifter. Derfor er jeg sikker på at medlemmene vi sette stor pris på den jobben SMB Norge nå har gjort ved å ha fått på plass en partneravtale med oss, smiler han.

Les gjerne litt mer på Norgestaxi sin partnerprofil