Fagnettstedet for SMB-sektoren

ECO-LIGHTHOUSE: Firmaer som konkurrerer i utlandet kan nå lettere dokumentere at de tar miljøansvar, ved å vise til et internasjonalt anerkjent Miljøfyrtårn-sertifikat.

Miljøfyrtårn anerkjent av EU

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Miljøfyrtårn er den første nasjonale ordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU, og Bedriftsforbundet var med å stifte ordningen i 2003.

 
19. Desember, 2017
 
Anerkjennelsen fra EU er et bevis på at ordningen holder høy miljøstandard og kvalitet på lik linje med internasjonale merkeordninger (EMAS og ISO), og det betyr at alle sertifiserte bedrifter får gyldig inngangsbillett til det europeiske markedet.
– Vi gratulerer så mye med EUs anerkjennelse. Bedriftsforbundet var med å stifte ordningen, vi har deltatt aktivt i styrearbeidet i alle år, og vi synes Miljøfyrtårn-organisasjonen har jobbet meget godt for å sikre og dokumentere at bedrifter holder både høy miljøstandard og tar miljøansvar. Dette er en viktig internasjonal anerkjennelsefor både norsk næringsliv, som for det meste består av SMB-bedrifter, og for miljøet, sier administrerende direktør for Bedriftsforbundet, Olaf Thommessen.
Les mer om EUs anerkjennelse av Miljøfyrtårn her [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]