Fagnettstedet for SMB-sektoren

01400_Maintenance_Brakes_2

VIANOR: – Kvalitet og sikkerhet til SMB-pris

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

«Vi har hatt en eventyrlig vekst i de 6 siste årene, så nå kan vi i grunnen si at vi finnes overalt. Derfor er vi sikre på at vi kan gjøre en god jobb for SMB-medlemmene, som dessuten får en knallpris på våre kvalitetsdekk. Og vi har også tatt skritt for å sikre dekkleveranser i en vanskelig tid.»

Kim Morønning, Vianor

Kim Morønning er noe så fint som «segment manager Scandinavia» hos Vianor, og sier at de gleder seg til å gjøre en dekkjobb for SMB-medlemmer landet rundt, både nå i vår og før vinteren setter inn. Han er trygg på at alle som ønsker det, vil få de dekkene de gjerne vil ha, og at partneravtalen som nå er inngått med SMB Norge, har sikret medlemmene priser som det virkelig er verd å merke seg.

 

Solid avslag

Nå er sikkert leserne skikkelig spente på hva det dreier seg om i kroner og øre?

– Kroneprisen vil jo variere etter dimensjoner og kvaliteter, men avtalen er på et prisavslag helt oppunder 60% i enkelte tilfeller. Uansett snakker vi betydelige betydelig prisreduksjoner, så dersom du har en eller flere firmabiler, blir det fort penger av det, smiler Morønning.

Krigen i Russland har ført til at flere dekkleverandører melder om leveranseproblemer. Hva er situasjonen hos dere?

– Vi måtte snu oss raskt, og se på andre løsninger da krigen i Ukraina brøt ut. En av løsningene ble da at produksjonen i Finland som til da hadde gått som normalt, ble satt til å gå 24/7. Dessuten vil også fabrikken i USA produsere for det nordiske markedet. Dette for å sikre det viktigste markedet for oss, som er Norden.

Trygg leverandør

Hva vil du si til SMB-medlemmer som ikke kjenner dere?

– Vi er jo som sagt representert over hele landet, så de fleste har nok i det minste kjørt forbi minst ett av våre anlegg, men jeg vil løfte fram den veksten vi har hatt i de siste 6 årene. Den kommer så klart av at vi har gjort en god jobb for kundene våre, og det ryktes fort. Vår bransje er bildekk, og vi fokuserer kun på det. Vi har lykkes med å samle en stadig voksende flokk av dyktige medarbeidere som hver eneste dag gjør sitt beste for kundene våre.

Og nå er det SMB-medlemmenes tur?

– Vi håper jo at vi allerede har et antall av SMB-medlemmene som kunder, men fremover blir det ekstra moro å ønske dem velkommen til verkstedene våre. Både de bedriftene vi allerede har som kunder, og de vi håper strømmer til nå, skal vite at de er hjertelig velkommen.

Men hvordan får man den rabatten som SMB-medlemmer nå har sikret seg?

– Det er veldig enkelt! Vi har allerede lagt inn den inngåtte i våre salgssystemer, så bare si ifra når du kommer, så får du automatisk de fordelaktige SMB-prisene, understreker Morønning.

Les gjerne litt mer på Vianor sin partnerprofil