Påbyggingskurs varemerke

En varemerkeregistrering gir deg et stort konkurransefortrinn! Men hva om andre bruker et navn eller en logo som ligner varemerket ditt? Eller om noen får registrert et varemerke du mener er for likt ditt firmanavn?

Dette kurset er allerede nå tilgjengelig som opptak (varer ca. 4 timer). Se det når det passer for deg. Opptaket er tilgjengelig til 1. juli 2021.

På dette kurset ser vi nærmere på disse problemstillingene og hvordan du best kan beskytte de immaterielle verdiene dine, som navn og logo.

Sentrale temaer:

  • Hvordan håndheve varemerkerettigheten din
  • Forskjellen mellom varemerker og foretaksnavn
  • Hva du bør tenke på ved valg av foretaksnavn
  • Kan man bruke andres varemerker som AdWords?
  • Praktisk og strategisk bruk av immaterielle rettigheter

Du får tips om når og hvordan du bør sikre deg rettigheter til navn og logo, og du lærer hvordan avtaler hjelper deg å ta kontroll over rettighetene dine. For å se hvordan dette blir gjort i praksis, får du et innblikk i saker fra domstolene og Næringslivets konkurranseutvalg.

For hvem?

Kurset passer for deg som er i ferd med å realisere egne ideer eller som hjelper andre med å sikre rettigheter til navn eller logo. Dette er et påbyggingskurs, og vi anbefaler at du kjenner til det grunnleggende om varemerker fra før. Du kan gjerne ha deltatt på introduksjonskurset vårt om varemerke- og designbeskyttelse.

Arrangementet er ferdig.

Dato

mai 04 2021
Expired!

Tid

09:00 - 13:00

Mer info

Lær mer

Sted

Online event

Arrangør

Patentstyret
Lær mer