Introduksjonskurs i varemerke- og designbeskyttelse

Dette er et grunnleggende kurs om sikring av verdiene som ligger i bedriftens varemerker og design. Du lærer hva du må kjenne til for å beskytte disse verdiene.

Dette kurset er allerede nå tilgjengelig som opptak (varer ca 4,5 timer). Se det når det passer for deg. Opptaket er tilgjengelig til 1. juli 2021.

Sørg for at du ikke tråkker over andres grenser og utvikler noe som andre allerede har sikret seg eneretten til. Dette kurset gir deg grunnleggende informasjon om beskyttelse av varemerker og design og hvilken verdi dette kan gi deg og bedriften din.

Sentrale tema for kurset er:

  • hva varemerke- og designbeskyttelse er
  • hvilke konkurransefortrinn du kan oppnå med riktig beskyttelse
  • hvordan du selv kan foreta søk og undersøkelser i databaser
  • andre beskyttelsesformer, domenenavn, foretaksnavn, opphavsrett, åndsverk, patent m.fl.

Alle våre foredragsholdere er erfarne saksbehandlere, rådgivere og veiledere innenfor design- og varemerkeområdet. På dette grunnleggende kurset er det gode muligheter for å stille spørsmål og få svar på det du lurer på om varemerker og design.

For hvem?

Dette vil være nyttig for deg som er opptatt av nyskaping og produktutvikling – enten du befinner deg i privat bedrift, forskningsmiljø eller i virkemiddelapparatet rundt nyskaping. Kurset krever ingen spesielle forkunnskaper om varemerke- eller designregistrering.

Arrangementet er ferdig.

Dato

mar 18 2021
Expired!

Tid

09:00 - 13:30

Mer info

Lær mer

Sted

Online event

Arrangør

Patentstyret
Lær mer