Hel økonomisjef til delt pris

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hel økonomisjef til delt pris

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Du må ikke lenger være et stort selskap for å ha råd til økonomisjef. Khoa Nguyen jobber som økonomisjef-til-leie i Escalon Services, og gir deg alt du trenger.

– Først sjekker jeg saldo, sier Khoa Nguyen.

Det er morgen og den 29-årige siviløkonomen vet hva som må skje. Han jobber som økonomisjef, og “hired gun” for daglige ledere. Uansett om de er geniale gründere med kvitteringer i en pose og salg som hakka møkk, eller godt finansierte oppstartsselskap med full fart mot børsen. To ting har de ofte til felles: Lite økonomifaglig kunnskap eller alt for lite tid.

Les mer om Escalon Services

– Er det vanskelig for en ung kar å si nei til visjonære daglige ledere?

– Nei, for jeg gjør det alltid på grunnlag av tallene. Og det kan like gjerne vise at svaret er : «ja, dere har penger til dette», sier Khoa.

Khoa har vært “i krigen” før. I en juniorstilling var Khoas første arbeidserfaring en kjede som gikk konkurs. Det skjedde på klasssisk vis. Først sakte, så plutselig.

-Jeg fikk oppleve hvordan det var å jobbe sammen for å få bedriften opp igjen, med nye eiere. Det gikk ganske bra da jeg forlot dem. 

– For meg er det enkelt å lese tall og økonomi. Tall er tall, men det kan gi flere perspektiver på en ting. Det handler om å finne ut hvorfor tallene er som de er, fortsetter Khoa.

Les artikkelen og lær økonomisjefens 4 grunnleggende tips for økonomisk kontroll i selskapet ditt

 

Bli SMB medlem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.