LeigDet

Gjør hverdagene dine litt bedre

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Det handler om at hverdagene dine skal bli litt bedre. Enten du skal være noen uker på et anlegg, eller du har andre utfordringer. Vi leverer spesialtilpassede løsninger som bidrar til å skape en mobilitet og ikke minst fleksibilitet som kundene våre har lært å sette skikkelig pris på.

Salgssjef Henrik Kvamme i Mobilvogn er nesten ikke til å stoppe når han får sjansen til å fortelle litt mer om hvilken betydning partneravtalen med dem vil kunne bety for SMB-medlemmer. For det første betyr avtalen som nå er inngått med SMB Norge en del i prisavslag, for faktisk får medlemmene tilgang på Mobilvogn sine tjenester med en forhandlet rabatt.

Mobilitet

– Oppsummert kan vi gjerne si at vi leverer en bedre mobilitet, rett og slett. Det er jo det mye handler om i dag: Folk har behov for svært fleksible løsninger som kan tilpasses de utfordringene de små og mellomstore firmaene står overfor til daglig.

Hvordan hjelper dere selskapene rent konkret?

– For det første vil jeg understreke at det vi leverer, i stor grad er leasingfinansiering og salg av vogner. Dette er jo en veldig vanlig finansieringsform for selskaper som omsetter fra 3-4 millioner og oppover til godt over 100. Når det så gjelder de konkrete løsningene, kan det være formålstjenlig å dele det opp i to: Det ene er rene anleggsrigger, som løser utfordringene med en skikkelig hvilebrakke eller kontorbrakke på en anleggsplass. Dette er ganske enkle løsninger, som likevel skaper trivsel og funksjonalitet for dem som skal ha seg en pust i bakken i en travel anleggshverdag. Men vi har også mer spesialiserte løsninger, som det for øvrig blir flere og flere av hvert eneste år.

Spesialløsninger

– Vi har for eksempel noen vogner som vi har kalt «brannvogner», som er et tilbud til brannfolk som er ute på en jobb. De blir utsatt for både røyk og giftig materiale, og trenger å får dusjet og rengjort seg raskt – og gjerne flere ganger mens de er på utrykning – for å unngå skader eller forgiftninger.

Hva tilbyr dere da?

– Rett og slett en løsning der det er spesialtilpassede dusjemuligheter, samt at det finnes andre bekvemmeligheter for slitne brannfolk. Men det er viktig å være klar over at vi har svært varierte tilbud, så nær sagt uansett hvilke behov for mobile løsninger du måtte ha, vil vi ha et tilbud som passer akkurat for deg. I tillegg til brannvognene, har vi per i dag ute løsninger for mobile legekontor, for eksempel. Det betyr at man kan komme til boligkomplekser eller på bygdene med et helt legesenter. Blant de andre variantene jeg kommer på sånn i farten, er de tilfellene der man skal pusse opp badene i et borettslag. Det betyr at man har et midlertidig behov for en baderomsløsning, og det har vi levert flere ganger.

Man får en følelse av at det nesten bare er fantasien som setter grenser?

– Ja, i grunnen er det vel det. Kan man bygge det inn i en vogn, så skal vi kunne levere det.

Leasing

Men dere driver ikke med utleie, er det så?

– Nei, vår business er basert på salg, og altså for en stor del leasingfinansiert. Det er svært mange som driver innen anleggsbransjen som gjør det på samme måte, så vi har en arbeidsform som mange er kjent med på anleggsplassen. De aller fleste som oppdager mulighetene ved en slik finansieringsform, ser at det har store fordeler for driften av selskapet. Derfor er det ekstra spennende for oss å ha inngått et partnerskap med SMB-Norge. Her vi vi kunne nå svært mange som virkelig har behov for våre finansieringsløsninger, og det gjør vi ved å levere løsninger som bedriftene helt klart har følt behovet for. Så vi er svært fornøyd, og sitter klar til å bidra til å gjøre hverdagene til SMB-bedriftene litt bedre – gjennom å levere praktiske løsninger på hverdagslige utfordringer, understreker Kvamme.

Les gjerne litt mer på MobilVogn sin partnerprofil