Forvaltning med Finansco

Helhetlig formuesforvaltning – en slags «økonomisk butlertjenester» for deg og din bedrift.

Tilbud til medlemmer

Alle medlemmer av SMB Norge får gunstige rabatter hos Finansco ved plassering av kapital. Det er heller ingen bindingstid eller uttakskostnader.

Ta kontakt med Finansco på:

E-post: [email protected] Telefon: 24 11 48 68

Bedrifter har ofte like dårlige eller dårligere vilkår på innskudd i banken som man har som privatperson. Dette er gjerne midler man har jobbet hardt for å tjene, og da er det dumt om de står på bedriftens bankkonto og taper seg i verdi. I Finansco kan vi hjelpe med å finne plasseringsalternativer til den typen overskuddslikviditet, men vi kan også se på skatt, mest optimal eierstruktur, pensjon og mye annet som vil kunne bedre situasjonen for bedriften og bedriftens eiere.

FinanscoProsessen

Gjennom Finanscos omfattende prosess søker de å avdekke behovene og sparemålene, samt identifisere fornuftige løsninger for deres kunder. Med FinanscoProsessen blir løsningen et produkt av kundens behov, preferanser og mål slik at fremtiden kan møtes med en følelse av kontroll, struktur og trygghet.

Toppscore i Morningstar

I tillegg til lang erfaring har også Finansco blitt annerkjent av Morningstar. Verdipapirfondet Finansco Dynamisk Allokering (FDA) ble belønnet med både 5 av 5 mulige stjerner og gullmedalje for fremtidsutsikter av Morningstar, verdens største og mest anerkjente analyseselskap, som eneste fond i sin kategori.

Personlig oppfølging og trygghet

Siden Finansco ble opprettet i 2008 har selskapet vokst sakte, men sikkert, både i antallet ansatte, antall kunder og midler under rådgivning. Selv om selskap vokser er alltid den personlig oppfølgigen av deres kunder det viktig. Finansco sier de ønsker å være en problemløser for kundene sine. Deres kompetanse og lange erfaring gir deres kunder trygghet. Riktig plassering, i riktig bransje, i riktig marked.

Nøkkelfakta om finansco

  • Etablert i 2008.
  • 11 ansatte (+5 regnskapsførere).
  • Bred erfaring innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel.
  • Gratis kartlegging og forvaltningsstrategi basert på kundens behov, målsetninger, planer og andre aspekter som er viktig for den enkelte.
  • Finansco sitt tilbud til SMB Norges medlemmer
  • Finansco med sin brede erfaring tilbyr rabatterte tjenester og produkter innen formuesforvaltning, kapitalforvaltning og forretningsførsel til SMB Norges medlemsmasse.

Få oversikt over dine muligheter

Du får en gratis kartlegging så vi kan bli bedre kjent med din situasjon. Den inkluderer både kartlegging og det å få tilsendt et utkast til en kundeplan som bygger på din situasjon, dine mål, avkastningspotensiale, risikotoleranse, skattehensyn, juridiske hensyn og mye mer.

Ta kontakt på:

E-post: [email protected] Telefon: 91 11 55 11

Christian Kallevig

Christian Kallevig Arnesen
Partner