SMB Norge Finansering

Medlemmer i SMB Norge får renterabatt på bedriftslån og kassekreditt hos Instabank, som tilbyr raske og gode finansieringsløsninger tilpasset små og mellomstore bedrifter. I tillegg kan ansatte i bedriften også få rimeligere lån hos Instabank gjennom avtalen med SMB Norge. Under kan du lese mer og finne link til en enkel digital lånesøknad for bedriftslån og kassekreditt.
Instabank

Tilbud til bedriften

Bedriften din får 1% i renterabatt på bedriftslån og kassekreditt hos Instabank.

Bedriftslån

Lån opptil 10 millioner til bedriftens investeringsbehov. Bedriftslånet utbetales til din bedriftskonto og nedbetales med minimum 1% pr måned. Det stilles ikke krav til sikkerhet, men du må kunne stille en næringskausjon.

Få tilbud om bedriftslån på 1 minutt her.

Kassekreditt

En kassekreditt gir bedriften enkel tilgang på penger ved behov og det betales kun renter på bruk. Instabank tilbyr kassekreditt på opptil 10 millioner, med enkel selvbetjening via egen nettbank og app. Det stilles ikke krav til sikkerhet, men du må kunne stille en næringskausjon.

Få tilbud om kassekreditt på 1 minutt her.

Tilbud til ansatte i bedriften

Ansatte i bedriften din får 0,5% i renterabatt på boliglån i Instabank. Under kan du lese mer om dette og andre produkter fra Instabank.

Boliglån (lån med sikkerhet i bolig)
Instabank tilbyr boliglån skreddersydd for to formål:

1. Opprydding i økonomien.
Vi hjelper både deg som betaler på dyre smålån, kreditter og boliglån og deg som har betalingsanmerkninger og inkassokrav. Med refinansiering hos Instabank får du lavere rente og månedskostnader.

2. Lån til oppussing eller andre formål
Ved hjelp av boliglån i Instabank kan du låne til oppussing eller andre prosjekter. Instabank tilbyr 2. prioritetspant, som betyr at du kan beholde boliglånet du allerede har samtidig som du låner det du trenger hos Instabank.

Få tilbud om et lån med sikkerhet i bolig og 0,5% i renterabatt her.

Bilforsikring til markedets beste pris

Instabank tilbyr sine kunder bilforsikring til markedsledende priser. Som ansatt i en medlemsbedrift av SMB Norge får du også benytte deg av Instabank Bilforsikring.

Beregn din pris på 1 minutt her.

Andre gode tilbud fra Instabank

Sparekonto med markedsledende sparerente
Instabank tilbyr to ulike sparekontoer – og skal alltid ha markedsledende betingelser. Les mer og opprett sparekonto her.

Kredittkort med lav rente
Instabank tilbyr kredittkort lav rente sammenlignet med andre kredittkort på markedet. Kredittkortet passer perfekt for deg som av og til trenger penger og vet at du ikke skal betale tilbake med en gang.
Les mer om Instapay Kredittkort her.

Forbrukslån (lån uten sikkerhet) og andre lån
Forbrukslån kan benyttes dersom du trenger penger til konkrete behov eller til å refinansiere annen dyr gjeld slik at du får bedre rente og oversikt. Instabank tilbyr forbrukslån og andre typer lån til gode betingelser og enkel søknadsprosess.
Les mer om lån i Instabank her.